30.9.2012

Loppuneet: Syyskuu

Nyt se kuvaa jo roskiaankin nettiin!

Ainakin beauty vloggaajia seuraavat tietävät, mistä on kyse. Kosmetiikkatuotteiden arvostelu on rehellisempää, kun sitä on oikeasti käyttänyt. Kuukausittain kerätään yhteen loppuun käytetyt tuotteet, ja kerrotaan mitä mieltä oltiin! Uutuksia on aina kivempi esitellä, mutta monista tuotteista voi antaa kunnollisen mielipiteen vasta, kun käyttökertoja on enemmän.

Tässä syyskuun aikana syntyneet roskat kylppärin hyllyiltä:


Dove visible care softening voidemainen suihkusaippua - En kuulu niihin, jotka hyvällä omallatunnolla käyttävät suihkusaippuoihin kymmeniä euroja. Sitä ei jätetä iholle, joten en halua tuhlata siihen. Markettisaippuoissa joudut kuitenkin liian usein maksamaan "vedestä", siksi tykkäsin tästä paksusta, voidemaisesta Dovesta tosi paljon. Seitsemässä päivässä näkyvästä muutoksesta en tiedä, mutta jättää kyllä ihon pehmeäksi.
Ostaisinko uudestaan? Kyllä!

CCUK conditioning nail enamel remover - Perus kynsilakanpoistoaine, en sanoisi että mitenkään erityisen hoitava, vaikka pullossa niin lukeekin. Mikään asetonia sisältävä kynsilakanpoistoaine ei taida parantaa kynsien kuntoa.. 
Ostaisinko uudestaan? Ehkä.

Fresh' n Soft makeup remover tissues (20kpl) - Alkoholittomat, kamomillaa ja e-vitamiinia sisältävät meikinpoistopyyhkeet, joilla vesiliukoinen ripsiväri lähti melko helposti. Vaikka meikki lähtee näillä hyvin, jää kasvoille inhottavan nihkeä tunne, joka on pakko huuhdella vedellä pois. Ovat halpoja ja tuntuvat halvoilta.
Ostaisinko uudestaan? En.

Beauty is life eyebrow liner (beige 01c) - En ole kokeillut mitään muita saksalaisen BIL:n meikkejä mutta tämän perusteella pitäisi varmaan kokeilla! Sopivan vahamainen twist-kulmaväri, eli ei tarvitse terottaa. Väri pysyy kulmissa koko päivän ja pitää ne paikallaan. Tykkään!
Ostaisinko uudestaan? Ehdottomasti!

e.l.f. regular & waterproof mascara duo - Halpa ripsiväri, jossa toinen pää tavallinen ja toinen vedenkestävä ripsiväri. Valitettavasti minulla ei ole tästä oikein mitään sanottavaa, ainakaan positiivista. Ehdin käyttää tätä pari kuukautta sitten ehkä kaksi kertaa ja eilen tämän avattuani vastassani oli kuiva harja molemmissa päissä. Roskiin siis.
Ostaisinko uudestaan? En, koska odotan ripsivärin säilyvän kuivumatta kolme kuukautta.

MSCHIC by Seppälä ripsiväri - Hmm, en tiedä mitä sanoisin, jotenkin tylsä ripsiväri. Ei tee mitään ihmeellistä ripsille. Tiedän että MSCHIC:lla on paljon parempi ripsiväri (x-rated), joten tämä ei säväytä sitten yhtään.
Ostaisinko uudestaan? En.

Palmolive deodorant luxurious softness - Ostin tuoksun takia, joka on kivan naisellinen mutta mieto. En tarvitse vahvoja deodorantteja joten kestävyydestä en oikein osaa sanoa, toimii minulla. Kuivuu liian hitaasti niinkuin lähes kaikki roll-onit.
Ostaisinko uudestaan? Löytyy jo kaapista eri tuoksuisena, tulee kyllä käytettyä pois.

Lumene Mix it up -meikkivoide - Tätä olen käyttänyt joskus aikoja sitten, joten lentää roskiin ihan ikänsä vuoksi. Muistaakseni kevyesti peittävä, melko läpikuultava. Tätä ei taideta enää edes valmistaa? Kahden värin sekoittaminen tuntuu kömpelöltä, toista jää kuitenkin yli. Miksi ei ostaa valmiiksi oikean sävyistä?
Ostaisinko uudestaan? En.

Dermosil Extra voide - Ehdoton jalkavoiteena näin kuivaihoiselle! Mitkään triplasti kalliimmat jalkavoiteet ei pehmitä kantapäitä yhtä hyvin kuin tämä. Voide on paksua eikä imeydy kovin nopeasti, joten parasta on laittaa tätä yöksi, ja jalkaan puuvillasukat.
Ostaisinko uudestaan? Ehdottomasti! Tätä on aina oltava.

2 kommenttia:

  1. Täällä on toinn Dermosilin Extra -voiteen suurkuluttaja. Laitan sitä myös rystysiin, kyynärpäihin ja polviin talvisaikaan.

    VastaaPoista
  2. En yhtään ihmettele, se on aivan mahtava (ja halpa!) kuivan ihon hoitaja!

    VastaaPoista