12.9.2012

Kaapin kätköistä: Dermosil Devoted luomiväripaletti!

Miten en ollenkaan muistanut omistavani tällaista luomivärinelikkoa? Siitä taitaa olla jo melkein vuosi kun tämän olen saanut, enkä löytänyt vastaavaa Dermosilin sivuilta, liekö tämä sitten lopetettu tuote? Paletista ei myöskään löytynyt mitään nimeä tai numeroita väreille. En juurikaan ole Dermosilin meikkejä käyttänyt mutta tämä oli positiivinen yllätys! Palettiin on valittu sävyt, jotka sopivat lähes jokaiselle. 


Paletissa on vaaleanbeige, kultaan taittava tummanruskea, vaaleanliila sekä tummanvioletti väri. Kaikissa on pientä hodetta. Värit eivät ole mattavärejä, mutta eivät kimaltaviakaan. Enemmänkin shimmer-värejä. Mukana tulee yllättävän kätevä kaksipäinen sivellin. Yleensä vihaan palettien mukana tulevia siveltimiä. Kannen sisäpuolella on myös reilunkokoinen peili, joten silmämeikkiä saa fiksattua päivän aikana pelkän paletin avulla.


Eniten väreissä ihastutti niiden pigmenttisyys! Jo pieni pyyhkäisy antoi peittävän kerroksen väriä. Kuva vääristää tummanvioletin värin näyttämään mustanruskealta, todellisuudessa se on aivan samanlainen kuin paletilla. Värit pysyvät luomella ainakin pohjustusvoiteen kanssa kiitettävästi koko päivän. Tämä tulee varmasti käyttöön, vielä kun käyttöaikaakin on reilusti jäljellä!

2 kommenttia:

  1. Dermosililtä on tullut nyt uudet luomivärit ja ovat varmaan samalla lopettaneet tuon valmistuksen, mikä on aika harmi, kun nuo näyttävät noin hyviltä.

    VastaaPoista
  2. Kiitos tiedosta, pitää tutustua uusiin! :) Toivottavasti ovat edes verrattavissa näihin vanhoihin!

    VastaaPoista