17.9.2012

Kreikan Korres

Viimekuisella Kreikan reissulla marssin paikalliseen apteekkiin tietäen mitä etsin. Nyt haluan lisää Korresia! Rakastan Korresin luonnollisia suihkugeelejä. Tällä kertaa itselleni lähti mukaan vanilla cinnamon ja vanilla plum -suihkugeelit sekä kokeilumielessä myös yksi shampoo, rice proteins & oligoelements toning shampoo for fine & fragile hair


Korres on siis kreikkalainen luonnonkosmetiikkamerkki. Pidän siitä, että kaikissa tuotteissa raaka-aineet ovat selvästi näkyvillä, useimpiin on myös listattu mitä ne eivät sisällä. Lista on kätevä niille, jotka tietävät mitä haluavat välttää. Nämä kaikki kolme kuitenkin sisältävät sodium laureth sulfatea, mistä en ole niin innoissani. Nämä pullot olivat kaikki 4-5€/kpl. Viime viikolla näin näiden olevan Sokoksella n.11€/kpl. 

Korres valmistaa hius- ja ihonhoitotuotteiden lisäksi myös meikkejä. Luomiväreistä olen valitettavasti kuullut melko tylyjä tuomioita mitä tulee pigmenttisyyteen. Korresin uutuutta (?), cheek butteria, sen sijaan on ylistetty sen verran, että haluan päästä sitä kokeilemaan! Voidemaisista poskipunista on monia hyviä, pigmenttisiä ja kestäviä värejä useilta merkeiltä, mutta valitettavasti vähintään yhtä monia floppeja. Edullisten markettibrändien on vaikea kehittää pitkäkestoinen voidemainen poskipuna, varsinkin kun konsepti on melko uusi. Kehitystä on kuitenkin näkynyt, monilla merkeillä!

Odotan innolla että saan käytössä olevat shampoot käytettyä loppuun ja pääsen käsiksi tähän Korresin vahvistavaan shampooseen! Shampoo sisältää kalsiumia, magnesiumia, manganeesia ja sinkkiä, jotka vahvistavat päänahan soluja ja uudistavat hentoja hiuksia. Riisi- ja vehnäproteiini kosteuttaa ja vahvistaa hiuksia vähentäen niiden haaroittumista. Suuret lupaukset.


Jokaisessa purkissa on lista yleisistä raaka-aineista ja tieto sisältääkö tuote sitä vai ei. Missä sulfaatit?! En varmasti ole ainoa, joka haluaa välttää sulfaatteja.

Lentokentältä mukaan tarttui vielä 16ml:n Yoghurt Moisturising mask for normal to combination skin. (Suomessa n.11-12€) Tätäkään en ole vielä ehtinyt käyttää, mutta odotukset ovat suuret...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti