7.9.2012

Maybelline color tattoo 24hr


Mun oli tarkoitus alottaa ihan muunlaisilla jutuilla mutta en malttanut! Vihdoin nämä on Suomessakin! Päätin etten tilaa näitä ulkomailta vaan odotan että pääsen kokeilemaan sävyjä kauppaan ennen ostamista. Oh my, rakastuin heti kun pyyhkäisin väriä kädelle. Maybelline Eye Studio Color Tattoo 24HR cream gel shadow, siinä koko nimi tälle ihanuudelle! Värit on näemmä nimetty erilailla Euroopassa, koska etsin Bad to the bronze -sävyä ja löysin On and on bronze -nimisen värin. Pronssinen ruskea sopii hyvin sinisille silmille eikä ole liian lämminsävyinen, voisin kuvitella tämän hyvinkin vaaleaihoisille. Olen kuullut color tattoota verrattavan Macin paint poteihin. Itse en ole kokeillut, enkä ehkä tule kokeilemaankaan jos nämä vievät sydämen!
Ostamani On and on bronze on ylimmässä kuvassa alhaalla oikealla, tilaukseen lähti ylhäällä toisena vasemmalta oleva (tough as taupe?)


Väri levittyy ihanan vaivattomasti iholle ja se tärkein ominaisuus millä tätä mainostetaan; se kestää! Kokeilin huvikseni kuvassa näkyvän kädelläni olevan swatchin pesemistä; ensin ihan vaan vedellä - ei mitään. Sitten tavallisella käsisaippualla - ei mitään. Sain tosissani hangata tämän kädestä pois, minkä takia ihan vähäsen huolestutti, miten saan värin illalla luomistani irti. Herkkäihoisena en halua hangata silmänympärysihoani. Eikä halua kukaan muukaan, silmien ympärillä on ohutta ihoa joka löystyy helposti liiasta hankaamisesta. Annetaan iän ja painovoiman hoitaa löystyminen, se on jo ihan tarpeeksi. Mutta, käytin ihan perus Nivean silmämeikinpoistoainetta, eikä ollut mitään ongelmia saada meikkiä pois. 

Minulla oli silmämeikki ehkä noin 7 tuntia, ja luomiväri pysyi aivan loistavasti koko sen ajan. Kestääkö se luvatut 24 tuntia, en halua tietää. Kuka pitää meikkiä kasvoillaan 24 tuntia? Pitkäkestoisuudella markkinointi on mennyt meikeissä vähän överiksi. Ensin mainostettiin 8 tuntia ja 12 tuntia kestäviä meikkivoiteita. No se on ihan näppärä aika meikkivoiteen kestää. 16 tunnin kautta on tultu 24 tuntiin. Miksi? Vaikka ihmiset ovat nykyään kiireisimpiä kuin koskaan, harva kuitenkaan painaa menemään 24 tuntia vuorokaudessa täydessä tällingissä? Ihan ihosi takia toivon että et.

Sävyjä Maybellinen color tattoo -luomiväreistä oli käymässäni kaupassa vähän, enkä tiedä kuinka monet edes päätyvät Suomeen ikinä. Jenkeissä näistä on valmistettu jo toinen erä uusia sävyjä, joista himoitsen jo kermaisen vaaleaa väriä, jonka nimeä en löytänyt mistään. Tilaukseen Englannista lähti jo heti tänään toinen väri (taupe) ja jotenkin luulen, että kaksi ei tule riittämään...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti