8.9.2012

Menneen kesän lempituoksut

Syyskuun puolella voi ehkä jo puhua menneestä kesästä? Kesän loputtua vaihdan vähän huomaamattani vaatteiden ja meikkien lisäksi myös tuoksuja syksyisempiin sävyihin. Tänä kesänä huomasin käyttäväni kolmea tuoksua ylitse muiden. 


The Body Shopin Lychee blossom body mist oli hellepäivien suosikki. Alkoholittomat body mistit tai body sprayt eivät sisällä ollenkaan alkoholia, joten niitä voi käyttää auringossa huoletta. Samasta syystä ne eivät kuitenkaan kestä iholla yhtä kauan kuin hajuvedet. Elokuun etelänlomallani tämä oli ainut tuoksu jonka otin mukaani. Helppo, raikas ja tyttömäinen tuoksu. Litsinkukkaa sisältävä body mist on yllättävän hedelmäinen ja raikas tuoksu vaaleanpunaiseksi kukkaistuoksuksi. 


Seuraavakin tuoksu on The Body Shopista. Love etc... (EdP) on todella makea tuoksu, jota en oikeastaan pidä kesätuoksuna, tämä oli viime talvenakin jo käytössä. Sain jostain pienen näytteen tuoksua, ja menin valehtelematta parin päivän sisällä ostamaan täysikokoisen tuoksun. Love etc... sisältää jasmiinia, vaniljaa ja santelipuuta. Raikkaiden tuoksujen ystävälle tämä voi olla turhan makea. Tyttömäisten tuoksujen ystävät, kokeilkaa!


Viimeinen kesän lemppareista on aika yllätys. Törmäsin edullisiin Jeanne en Provence -tuoksuihin ja voiteisiin kesän alussa Kärkkäisillä. Valmistuspaikka, Ranskan Grasse, kiinnitti ensimmäisenä huomioni. Muutama kesä sitten vierailin Grassen hajuvesitehtailla, ja ihastuin koko kaupunkiin. Tämä omenalta ja päärynältä tuoksuva EdP on ihanan raikas, täysin kesätuoksu minulle. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti