26.9.2012

Pohjustuspettymyksiä

Minulla ei kuivaihoisena ole suuren suurta ongelmaa meikin kestävyydessä, mutta jos haluan meikin säilyvän koko pitkän päivän hyvännäköisenä, tarvitsen pohjustuksen. Suuren hypen vuoksi halusin kokeilla L'oréalin studio secrets smoothing resurfacing primeria, enkä rehellisesti sanottuna ymmärrä mistä kaikki se hypetys. Voide tuntuu ihan kivan samettiselta kasvoille laitettaessa ja vähän tasoittaakin ihon pintaa, mutta minkäänlaista muutosta meikin kestävyydessä en ole huomannut. Koska en kärsi erityisen suurista ihohuokosista tai muista ihon pinnan ongelmista jotka korjaantuisivat tasoittamalla, tämä tuntuu aikalailla turhalta kerrokselta kasvoilla.


Toinen pohjustustuote on halpismerkki elfiltä. Minulla luomivärit karkaavat loppupäivästä aika taitavasti luomivakoon ilman mitään pohjaa. Tämä eyelid primer on minulle aivan turha. Paljon kestävämmän pohjan saan meikkivoiteella (tai voidemaisella luomivärillä, oi color tattoot!)

Urban decayn eyeshadow primer potion on niin hehkutettu tuote, että sitä haluan ehdottomasti kokeilla ennenkuin haukun pystyyn kaikki maailman luomenpohjustustuotteet. Yksikään kokeilemani ei nimittäin ole toiminut toivomallani tavalla.


Vasemmalla kasvojen pohjustusvoide, oikealla silmäluomien. L'oréal on vaaleanpunaista vähän moussemaista voidetta, joka levittyy näkymättömäksi, samettiseksi pinnaksi iholle. e.l.f. on hyvin vaalean beigeä ja muistuttaa sävyttävää kosteusvoidetta tuubiin tungettuna.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti