27.9.2012

Queen Helene -kasvonaamiot

Olen nyt parin kuukauden ajan käyttänyt viikottain kahta iHerbista tilaamaani Queen Helenen kasvonaamiota; Mud Pack Masqueta ja Mint Julep Masqueta. Molemmat maksavat iHerb-nettikaupassa vajaat 4 dollaria eli noin 3 euroa. Aivan mahtava hinta-laatusuhde! Monet kalliimmat naamiot ovat jäänet lähiaikoina kaapin perälle.


Queen Helene on vuonna 1930 perustettu edullinen, luonnon raaka-aineita käyttävä kosmetiikkayritys. Tuotteita löytyy kasvoille, vartalolle, hiuksille sekä kylpyyn. Luonnollisten raaka-aineiden lisäksi Queen Helene käyttää pakkauksiin kierrätettäviä materiaaleja ja on saanut oikeuden käyttää CCIC:n kanimerkkiä eläinkokeita vastustavana yrityksenä.


Mud Pack Masque on vanha kunnon savinaamio, joka kiinteyttää, puhdistaa ja silottaa väsynyttä ihoa. Naamio on kosteana oranssinruskeaa, ja n.15 min vaikutusajan jälkeen kuivuu vaaleaksi ja peseytyy helposti vedellä pois.
Mint Julep Masque on oikea ihmenaamio, jonka suosiota Yhdysvalloissa en ihmettele ollenkaan! Vihreältä Jenkiltä tuoksuva naamio pienentää ihohuokosia, vähentää mustapäitä ja muita ihon epäpuhtauksia ja jättää ihon ihanan sileäksi ja raikkaaksi. Vihreä naamio kuivuu n.15 min vaikutusajan jälkeen vaaleammaksi ja on edellisen tavoin helppo huuhdella pois pelkällä vedellä.


Vähintään kerran viikossa käytän Queen Helene -naamiota yhdistettynä kevyeen kosteuttavaan naamioon, loistava minikasvohoito! Kuivaihoisen kannattaa aina puhdistavan naamion jälkeen käyttää jos ei kosteuttavaa naamiota, niin ainakin hieman paksumpaa kosteusvoidetta.
Olen jo aivan koukussa purkantuoksuiseen Mint Julep -naamioon sen kasvoille tuoman raikkaan ja puhtaan tunteen vuoksi! Mud Pack -naamio on myöskin loistava ihonvirkistäjä, mutta luulen, että äitini hyötyy tästä enemmän kuin minä, joten se lähtee hänen kokeiltavakseen. Pyydän myöhemmin äidillistä arviota!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti