30.9.2012

Sokos 3+1 päivää ostokset

Sokoksen 3+1 päivää loppuivat tänään sunnuntaina. Joka kerta suuntaan paikalle kosmetiikka-alennusten perässä, tällä kertaa selvisin varsin pienellä saaliilla.


Piimax C+biotiini -tabletteja ostin pian loppuvien Piimax C+kalkki D -tablettien tilalle. Nämä uudet ovat enemmän hiusten hyvinvointiin, edelliset luuston. Suurta eroa niissä ei pitäisi olla, mutta koska käytän maitotuotteita runsaasti, vaihdoin näihin. Simplen puhdistustuotteista olen kuullut paljon hyvää. Ennen olen käyttänyt sarjan silmämeikinpoistoainetta (josta pidin!), nyt otin kokeiltavaksi puhdistuspyyhkeet sekä kasvoveden. Lumenen mineraalimeikkivoide on kevyt ja läpikuultava, eikä tunnu tukkivan ihohuokosia lainkaan, joten halvan hinnan vuoksi tarttui mukaan. We Care Iconin Perfect wear -meikkivoide oli täysin heräteostos, ja lähtee todennäköisesti eteenpäin koska huomasin kotona sen sisältävän manteliöljyä. Vanutyynyt ja -puikot ovat 3+1 päivillä aina tarjouksessa, ja pakkohan niitä on aina varastoon ostaa..

3 kommenttia:

 1. Minäkin ostin tuota Piimax C+Biotiinia. Voidaan vertailla kokemuksia, mikäli nuo mihinkään vaikuttavat. :D

  VastaaPoista
 2. Ai ostit, noniin tupla-arvostelu! :)

  VastaaPoista
 3. Your own wгite-up offeгs confirmeԁ
  neceѕsary tο me perѕonallу.

  It’ѕ ехtremely useful аnd you're simply naturally really well-informed of this type. You possess opened my sight for you to different views on this kind of matter with intriquing, notable and solid written content.

  My site ... myht.org
  Look at my page ; Xenical

  VastaaPoista