19.10.2012

Beauty Spoon ja muita hölmöjä apuvälineitä

Osaan kyllä tuhlata rahojani järkeviin hankintoihin. Joltain kosmetiikkasivustolta päädyin linkin kautta Beauty Spoonin sivuille, ja koska idea oli niin hassu ja samalla niin tarpeeseen, en voinut olla osoittamatta tukeani näiden keksijälle, entiselle mallille Claudia Hoexterille, ja jättää tilaamatta näitä hassuja kaapimia. 


Beauty Spoon on leivonnassa käytettävän kaapimen näköinen kapistus, jolla saa kaivettua purkeista viimeisetkin pisarat käyttöön. Turhamainen ja köyhä opiskelija piti tätä tietenkin oikein fiksuna keksintönä - eri asia on, kuinka monta purkkia minun pitää tällä kaapia, että sen ostaminen oli kannattavaa purkkeihin jääviin voiteisiin verrattuna...


Beauty Spoonit myydään kahden pakkauksissa, jotta jämät saa sekä isommista shampoopulloista että pienemmistä meikkivoidepurkeista. Luulen, että kaikki spoonit tulevat näissä samoissa pinkki-harmaissa väreissä. Muoviset kaapimet voi pestä vedellä ja saippualla tai heittää tiskikoneeseen jos oikein laiskottaa.


Beauty Spooneissa on pyöreähkö kahva ja varren alaosassa taipuva osa, jotta kaapiminen onnistuu helpommin. Itse kaapimen toinen reuna on nostettu vähän voiteiden ulossaamisen helpottamiseksi.


Tällä hetkellä Beauty Spoonien tilaajat saavat kaupan päälle kaksi kätevää, kannellista purkkia, johon ne kaavitut rasvat voi vaikka laittaa. Toimitus on ilmaista ja maksu onnistui kätevästi paypalilla. Kaksi spoonia (+ kaksi purkkia) maksoivat yhteensä 9,99$ eli noin 7,60€.

Tämä ei suinkaan ole ainut outo kosmetiikkan liittyvä hankintani, jonka olen tehnyt lähiaikoina. Jonkin aikaa sitten tilasin (muistaakseni ebaysta?) noin dollarin maksavan ripsivärin levitystä helpottavan kapistuksen, josta ei saa järkevää kuvaa millään, joten alla selvennystä, mistä puhun. Se oikeasti toimii! Olen tosi taitava sotkemaan ripsivärin pitkin luomia, ja kun ripsivärillä voi harjata ripset jotain vasten, värin saa helpommin kaikkialle ripsiin. Suosittelen, ei ole suuri sijoitus!


Jos et nyt kuitenkaan innostunut tuhlaamaan rahojasi näinkin tarpeellisiin vekottimiin, kokeile korttikikkaa! Michelle Phan näyttää, miten kortteja (tai mitä tahansa muovi- tai paperiliuskoja) voi käyttää apuna meikkaamisessa. Auton kyydissä pankkikortin avulla rajaukset tehneenä voin sanoa, että kyllä nekin toimii!1 kommentti:

  1. Voisitko kertoa, mistä tarkalleen tilasit tuon vekottimen?! Mä sotken aina ripsarin kanssa ja toi härpäke olisi täydellinen mulle. En vaan tiedä, millä hakusanalla lähteä sitä etsimään :D

    VastaaPoista