12.10.2012

Cutrin Repairism

Cutrinin ismeistä REPAIRiSM on ainut Cutrinin sarja, josta olen kokeillut jokaista tuotetta - ja pitänyt jokaisesta! Kuiville ja käsitellyille hiuksille suunnattuun sarjaan kuuluu shampoo, hoitoaine, intensiivinaamio ja latvaeliksiiri. Sarjan tuotteet sisältävät tyrniöljyä ja ovat valmistettu ilman parabeeneja ja väriaineita. Tuotteiden proteiinit lupaavat tehdä hiuksista elastisemmat, jolloin ne eivät katkea niin helposti. D-pantenoli puolestaan vahvistaa, ravitsee ja kosteuttaa hiusta. Kaikissa on mieto tuoksu, ja vaikka en hirveästi pidä tyrnin tuoksusta, näissä se ei ole ollenkaan häiritsevää.


300 ml:n riittoisa shampoo kestää käytössä hyvän aikaa. Shampoo pesee hauraat hiukset hellävaraisesti eikä jätä niitä "narskuvan puhtaiksi" vaan hoidetun pehmeiksi, mitä kuiva kihara hiukseni tarvitsee.

250 ml:n hoitoaine on yhtä hoitava kuin monien merkkien tehohoidot. Tyrniöljyn lisäksi hoitoaineen vaikuttavia aineita ovat kashmir ja vehnäproteiini. Hiukset ihanan pehmeiksi ja sileiksi jättävässä hoitoaineessa on myös UV-suoja.

150 ml:n purkissa oleva intensiivinaamio on hoitoaineesta vielä vähän hoitavampi versio. Tehohoitoa pidetään hiuksissa parin minuutin sijasta 5-10 minuuttia. Kuiville ja karheille hiuksille tämä menee mielestäni tavallisesta hoitoaineestakin, sillä se ei tee hiuksista lainkaan raskaita. Jos jättäisin sarjasta jonkun tuotteen pois, se olisi tämä. Edellisen hoitoaineen pitäminen hiuksissa hieman kauemmin tuntuu hoitavan saman homman.

100 ml:n pumppupullossa oleva latvaeliksiiri hoitaa ja selvittää kuivia latvoja. Käytän tätä jokaisen hiuspesun jälkeen, ja hiukseni ovat huomattavasti helpommin käsiteltävät ja valmiit muotoilutuotteita varten! Monet latvojenhoitotuotteet väittävät korjaavansa haaroittuneet latvat, mikä ei ole mahdollista; sakset ovat ainut apu kaksihaaraisiin. Cutrinin latvaeliksiiri ei kuitenkaan anna turhia lupauksia ja kaikki antamansa se toteuttaa.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti