23.10.2012

Feelunique-tilaus


Postimies toi tänään ruttuisen paketin ovelle. 
Ärsyttääkö ketään muuta pakettien pehmusteet? Jos ne eivät ole täynnä pamahtelevia ilmatyynyjä, ne pursuavat vaahtomuovipalasia, jotka leviävät ympäriinsä kun saat revittyä paketin auki saksia ja viittä erilaista veistä käyttäen.

Palmer'sin päivettävää vartalovoidetta piti tilata lisää, vaikka edellisestä en ole käyttänyt puoliakaan. Ai että pidänkö tästä?
Talveksi vaihdan vartalovoiteen tuhdimpaan vartalovoihin, päätin ottaa kokeiluun edullisen Palmer'sin kaakaovartalovoin.


Green Peoplen tuotteita en ole aiemmin käyttänyt, ja olin kevyen kasvoruskettajan tarpeessa. Tämä vaikutti houkuttelevalta! Varmasti tulossa arviota kun pääsen tätä todenteolla käyttämään.. Mukana tuli Green Peoplen kasvoputsarinäyte.


Viimeisenä jotain, mitä olen halunnut kokeilla jo kauan! Caudalíen Beauty Elixiriä voi käyttää mm. seerumina ennen kosteusvoidetta sekä virkistyssuihkeena pitkin päivää meikin päälle. Tiesin, että tässä on vahva ruusuinen tuoksu, mutta VOU, pakettia avatessani tämän tuoksu tunki heti nenääni. En pidä vahvoista tuoksuista kosmetiikassa, saa nähdä miten tämän kanssa käy.. Arviota tästäkin tulossa varmasti myöhemmin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti