11.10.2012

Hups heräteostoksia

Tarkoituksenani oli tänään käydä kaupungilla hoitamassa vain muutama asia ja tulla kiltisti kotiin, mutta hups eksyin pariin kauppaan!


Anttila veti sisään varaston tyhjennysmyynnillä tms ale-päivillä. Kahden Rimmelin powder blush -poskipunan lisäksi oli ihan pakko saada mummoyökkäri ja puinen sydän-ovistoppari.


Onneksi Jyväskylässä ei ole Stockmannia (ja hulluja päiviä). Olisin vielä köyhempi. Satuin kulkemaan Stockmann Beautyn ohi ja karmivan keltaiset muovimainokset tulivat vastaan. Tyhjä myymälä näytti oikein siedettävältä verrattuna Helsingin keskustan Stockmannin kosmetiikkaosastoon hullareiden aikaan, joten pakkohan siellä oli käydä. Luottokasvoputsarini, Cliniquen liquid facial soap mild, olisi ollut edullista hullujen päivien ajan, mutta se oli tietysti myyty loppuun. Mukaan lähti sen sijaan Nuxen Micellar Cleansing Water With Rose Petals sekä Aussien 3 Minute Miracle, jota olen pari pulloa jo käyttänyt. En vieläkään pääse yli siitä, että tätä saa USA:sta muutamalla dollarilla!


Seppälästä hain kokeiluun taas halpoja kynsilakkoja. Villit visioni kaipasivat uusia värejä, joihin en halua käyttää paljon rahaa.

Eksyin myös uusimaan ahkerasti alusvaatevarastoani syksyisemmäksi, joten hienostihan iltapäivä meni pikaisella asioiden hoitamisella

3 kommenttia:

  1. Mä en kans kestä kun jotkut tuotteet USA ssa on jonkun parisen dollaria, ja täällä heti yli kympin :'(

    VastaaPoista
  2. Mietin usein miten paljon säästäis kun ostaisi kaikki kosmet jenkeistä mut ainii, se lentomatka....

    VastaaPoista