17.10.2012

iHerb

Kai tunnet jo yhdysvaltalaisen luontaistuotteita myyvän nettikaupan iHerbin?

Minä tilaan osan kosmetiikastani iherbistä, ja voin vain suositella kauppaa! Nettisivut näyttävät todella kotikutoisilta, eikä niiden perusteella kaupasta saa kovin luotettavaa kuvaa. iHerb on kuitenkin kasvattanut nopeasti suosiotaan maailmalla, ja suomalaisetkin ovat heränneet tilaamaan luontaistuotteita edullisemmin netistä.

Suosittelen tutustumaan iHerbin valikoimaan, sivuja selatessa tosin voi mennä aikaa, tuotteita on paljon! Koodilla YEM744 saat ensimmäisestä tilauksestasi alennusta 10$ jos tilaat vähintään 40$:lla, tai samalla koodilla 5$ alennusta alle 40$ tilauksesta.

Minun on tosissaan hillittävä itseni, etten heti laittaisi seuraavaa tilausta menemään, sillä nyt yli 40$ tilaukset tulevat Suomeenkin ilman postikuluja! En ole varma miten luontaistuotteissa ja kosmetiikassa menee tullirajat Yhdysvalloista tilattaessa, mutta itse olen pitänyt tilaukset aina alle sen 45 euron mitä luokkaa tulliraja taitaa olla suurimmalle osalle tuotteista.

Monet luottotuotteeni ovat iHerbissä huomattavasti edullisempia kuin Suomesta ostettuina, osaa taas ei Suomesta saa. Toimitus on ollut kohtuullisen nopeaa ja hei, huomatkaa että joka tilaukseen lähtevän ilmaisnäytteen voi myös valita itse, jee!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti