21.10.2012

Isadora Jelly Kiss Lipstick

Minun on pakko kirjoittaa viime kevään lemppari huulipunastani! Tunnustan, että kaupassa pyöriessäni kiinnitin huomiota ihan ensiksi Isadoran Jelly Kiss -huulipunan pakkaukseen. Yksinkertainen, kiiltävän hopea ja kätevän pieni. Kansi kiinnittyy magneetilla, ja kaikki tekstit ovat valkoisella (ei kirjavia tarroja edes pohjassa, jee!)


Kauniilla pakkauksella minulle on helppo myydä vaikka mitä. En vain mahda sille mitään, pidän kauniista asioista. Jelly Kiss -huulipuna näyttää jotenkin.. hienostuneemmalta ja kalliimmalta mitä se oikeasti on.


Valitsin keväisen kirkkaan pinkin värin koska keväisin saan aina yhtäkkisen päähänpiston hamstrata kaikkea kirkasta ja värikästä, vaikkei se ole lainkaan minun tyylistäni. En ole mitenkään värikäs tyyppi, lempivärini on valkoinen ja kotimme hyvin valko-ruskea-beige-painotteinen.Sävy 53 Pink Parfait näyttää puikossa todella kirkkaalta pinkiltä...


...mutta on iholla läpikuultava, kiiltävä pinkki.

Huulipuna levittyy helposti, eikä sen kanssa tarvitse olla kovin tarkka, koska väri on niin läpikuultava. Koostumus tuntuu hieman geelimäiseltä ja kosteuttavalta huulilla, mistä kuivaihoisena pidän. Väriä pystyy kerrostamaan, mutta peittävää, puikkojen väristä kerrosta huulille näillä ei saa. Sitä etsiville en tätä suosittele. Sen sijaan helppoa, läpikuultavaa väriä etsiville tämä on kätevä, arkikäyttöön sopiva puna. Väriä voi lisätä päivän mittaan ilman peiliäkin, ja pienikokoinen hylsy kulkee helposti mukana.Toivon, ettei Suomeen tuotuja värejä ole rajoitettu muutamiin valittuihin. Vallitsevaan vuodenaikaan paremmien sopien, sävyt 51 (Bare Bliss), 52 (Rose Blush) sekä 56 (Raspberry Sorbet) näyttävät houkuttelevilta! 

2 kommenttia:

  1. Teet tosi hyviä, monipuolisia ja selkeitä postauksia/esittelyjä :) Näitä on kivaa lukea! :)

    VastaaPoista