10.10.2012

Lumene Sensitive Touch Automatic Eyeliner

Käytettyäni Cliniquen mustan quicklinerin loppuun, päätin kokeilla kotimaista Lumenea. Pidän twist-linereista, joita ei tarvitse terottaa, ja olin innoissani huomatessani Lumenellakin olevan sellaisia!


Otin kummatkin saatavilla olevat värit, 1 Yönmusta ja 2 Ruskea. Kynissä lukee niiden sopivan herkille silmille sekä piilolinssien käyttäjille, mikä ilahdutti, koska kuulun kumpaakin ryhmään.
INCIssä vilahtavat sekä synthetic wax että beeswax, eli väri on melko pehmeää ja vahamaista. Rajaus on helppo pehmentää, mutta vahamaisuudestaan huolimatta se myös kuivuu paikalleen ja pysyy siinä. Tarkkaa, ohutta rajausta tällä on turha yrittää tehdä, mutta smokey eye -tyyliseen pehmeään rajaukseen nämä ovat mahtavia ja varmasti pysyvät koko pitkän illan! Paljon vetistelevillä sisärajaukset kuitenkin aika varmasti lähtevät liikkeelle. Kaiken kaikkiaan näiden pysyvyys yllätti positiivisesti. Herkille silmille kehitetyt rajauskynät eivät usein ole pitkäkestoisia.


2 kommenttia:

  1. Se on jännä juttu, etteivät herkille silmille tarkoitetut rajauskynät kestä kovin pitkään, sillä juuri niidenhän pitäisi kestää kauan. Rajauksen valuminen silmiin on erityisen tuskallista, jos on herkät silmät.

    VastaaPoista
  2. Aivan! Rajauskynän aiheuttama kutina herkissä silmissä on tosi inhottavaa! Piilareiden kanssa en pahemmin silmiäni rajaile kun nekin jo rasittavat silmiäni..

    VastaaPoista