6.10.2012

Macrovita body butter

Minulla on paha tapa ostaa ulkomailta kosmetiikkaa - paitsi nettikaupoista, myös ulkomaanmatkoiltani. Suomen valikoimat ovat melko pienet, ja olisin aina kokeilemassa jotain uutta. Huono puoli tässä on se, että ulkomailta ostettua tuotetta ei aina saakaan helposti lisää, jos siihen sattuu tykästymään.

Kreikasta ostin Macrovitan Waterlily & Pearl body butteria, ja onneksi tätä saa tilattua useammastakin nettikaupasta Suomeen! Hinta on vähän korkeampi kuin mitä se oli voiteen valmistusmaassa, mutta ei tätä silti kalliiksi voi sanoa.


Kuivaihoisena vaihdan talveksi aina paksumpaan vartalovoiteeseen. Apteekkivoiteet toimivat varsin hyvin, mutta joskus vain haluaa jotain vähän ylellisempää. Hintansa puolesta tätä ei luulisi kovin ylelliseksi, mutta se tuntuu iholla niiiiiin hyvältä! Voide on vaaleansinistä, paksua (body butter) ja tuoksu on raikas, mieto ja monia miellyttävä. Pakkauksensakin puolesta tämä muistuttaa TBS:n body buttereita, mutta tämä on vielä "voimaisempaa" ja pitää ihoni kosteutettuna ja pehmeänä pidempään.


Tässä INCIä ja muita pakkauksen tietoja kärsineestä ja kovaa vauhtia tyhjentyvästä pakkauksesta!

Purkin kyljestä:

Active ingredients: 
Water lily: refreshing, firming Pearl: traditional Chinese skin reconstructive Aloe vera: hydrating, soothing Shea butter: nourishing, hydrating Vitamin E: antioxidant, anti-aging Provitamin B5: emollient, healing 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti