15.10.2012

Nivea refining clear-up strips

Hamsteri kävi ostamassa taas kolme pakettia clear-up stripsejä. Ettei vaan pääse loppumaan. Olen käyttänyt näitä teini-ikäisestä asti. Minulla on herkkä sekaiho; varsinkin posket kuivuvat talvisin, mutta t-alue alkaa helposti kiiltämään. Ongelmakohtani on nenä! Kerran viikossa käytän näitä Nivean puhdistuslappuja poistamaan kaikki inhottavuudet ihosta. Kaikille herkkäihoisille en näitä suosittelisi, vaikka paketissa lukeekin "all skin types". Minun nassuni ihme kyllä sietää näitä oikein hyvin, vaikka muuten onkin hyvin herkkis. Pieni punoitus ja kutina lapun poiston jälkeen on normaalia, kirvely ei. 


Paketissa on kuusi pussia: neljä sisältää yhden nenänpuhdistuslapun, kaksi sisältää kaksi kolmion muotoista lappua leualle tai otsalle. Olen käyttänyt kolmiolappujakin nenään, otsasta ja leuasta näillä ei minulta lähde mitään irti.


Lappujen käyttö on helppoa. Iho kastellaan märäksi vedellä, ja lappu lätkäistään naamaan. Kun se on kovettunut, se otetaan pois. Tärkeää on, että iho on puhdas ennen näiden käyttöä! Kerran erehdyin käyttämään näitä noin tunti kosteusvoiteen levityksen jälkeen, eikä mitään irronnut. Ihon tulee olla ihan "nihkeän puhdas"!
Jos kärsit mustapäistä t-alueella, suosittelen kokeilemaan näitä. Yksi paketti maksaa n.5€.

2 kommenttia:

  1. En edes tienny tällaisten olemassaolosta ennen kun satuin lukemaan täältä, pitääpi kokeilla jos tuo otsa ja nenä vähän rauhottuisi ja helpottaisi näillä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos niillä alueilla on epäpuhtauksia, kannattaa kokeilla! :) Ei menetä suurta summaa, jos ei toimi - jos toimii, voi jäädä koukkuun niinkuin minä....

      Poista