7.10.2012

NYC Smooth Skin bronzing face powder

Tadaa! Lemppari aurinkopuuterini!
Jos olet melko vaaleaihoinen ja etsit aurinkopuuteria, kokeile tätä! Hinta ei päätä huimaa, tosin en tiedä saako tätä Suomesta. Omani tilasin Amazonista postikulujen kanssa alle kuudella eurolla. 


Huonoa tässä aurinkopuuterissa on ainoastaan pakkaus, ja senkin kanssa elää. Pakkaus tuntuu halvalta ja vähän heiveröiseltä, minkä tuntee varsinkin kantta sulkiessa. Tällä hinnalla (ja sisältä löytyvällä aarteella) en kuitenkaan valita.


En suoraan sanoen edes tiedä mitä muita sävyjä tästä bronzing powderista on omistamani 720A Sunnyn lisäksi. Tämä on se "kuuluisin" sävy, jota kaikki tuntuivat viime kesänä hehkuttavan.


Huomaatko tässä muovisen puuterirasian halvannäköiset reunat ja vaaleentuneen taitoskohdan? Pelkään, että kansi peilineen lähtee vielä irti jonain päivänä!


No se itse väri, jolle kuva ei tee lainkaan oikeutta, on kuitenkin niin ihana. Vaalealle iholle tarpeeksi hillitty ruskea, eikä ollenkaan oranssi - niinkuin kuvassa. 
Puuteri levittyy helposti, ja itse teen tällä melkein joka aamu helpot ja nopeat varjostukset ohimoilta poskiluiden alle sekä leukaluun alle, muodostaen tavallaan numeron kolme kasvojen molemmille puolin. Voin vain suositella!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti