3.11.2012

Caudalie Beauty Elixir

Viime kuun puolella tein Feeluniquelle tilauksen, jonka esittelin täällä bloginkin puolella. Tilauksessa tuli muun muassa tämä Caudalien Beauty Elixir, joka ansaitsee ihan oman postauksensa.


Kasvoille suihkutettava Beauty Elixir tuoksuu vahvasti ruusulle, mintulle ja rosmariinille. Tuoksu on melko raikas ja miellyttävä, mutta todella vahva, mikä kannattaa ottaa huomioon, jos tämän hankkimista miettii. Suihke lupaa kiinteyttää ihoa ja pienentää ihohuokosia sekä kirkastaa ja virkistää ihoa.

Beauty Elixiriä suihkutetaan kasvoille (silmät kiinni!) ennen kosteusvoiteen levittämistä, tai pitkin päivää virkistämään kasvoja ja pitämään meikin raikkaana. Suihketta voi käyttää myös "setting sprayna" eli tavallaan kiinnittämään meikin. Pulloa tulee ravistaa aina ennen käyttöä pinnalle nousevan kerroksen sekoittamiseksi liuoksen joukkoon.

Tässä suihkeen sisältö Caudalien sivuilta:
ingredients: aqua (water), alcohol*, citrus aurantiumamara (bitter orange) flower water*, parfum (fragrance), rosmarinus officinalis (rosemary) leaf oil*, potassiumalum, glycerin*, mentha piperita (peppermint) oil*, commiphoramyrrha extract*, styrax benzoin resin extract*, melissaofficinalis (balm mint) leaf oil*, rosa damascena floweroil*, vitis vinifera (grape) fruit extract*, citral*, citronellol*, farnesol*, geraniol*, limonene*, linalool*
* = plant origin

Beauty Elixir on saanut todella ristiriitaisia arvioita. Monet meikkitaiteilijat, julkkikset ja kosmetiikkafriikit ovat hehkuttaneet tätä mielettömästi. Toisaalta taas monia kammoksuttaa vahva tuoksu, ja joillakin tämä on saanut ihon kukkimaankin. Minäkin vierastin tämän ihmeveden tuoksua ensin, mutta totuin siihen nopeasti. Ihmettelen, etten tuoksuherkkänä ja herkkäihoisena reagoinut siihen lainkaan negatiivisesti. Mitään suuren suurta muutosta en ole ihossani huomannut, mutta suihkuttelen tätä säännöllisesti, koska ihoni tuntuu yksinkertaisesti rakastavan tätä! Kasvojen iho näyttää ja tuntuu raikkaalta ja hehkuvalta, joten tätä todella tekee mieli suihkutella kasvoille. Käytän tätä ennen kasvovoiteen levittämistä, ja jos tiedän luvassa olevan puuduttavan pitkän päivän, kulkee pieni pullo laukussa mukana. Pari suihkautusta piristää yleisilmettä ja saa kasvot näyttämään raikkaammilta.

30 ml:n pullo maksaa Feeluniquessa 12,87€ ja 100 ml:n pullo 37,44€.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti