13.11.2012

Kicks 5/2012

Kosmetiikkaketju Kicksin kantislehti edustaa minulle ilmaisjakeluiden aatelia. Kuusi kertaa vuodessa Kicks clubilaisille ilmestyvä lehti sisältää klubitarjousten lisäksi juttuja, jotka oikeasti luen lehdestä, ei pelkästään mainoksia. Lehti ei tietenkään ole paksu, mutta sisältää aina meikkivinkkejä ja vertailuja, jotka luen mielenkiinnolla.

Tänään postiluukusta tulleen lehden kannessa on ihanan syksyinen meikki, lehden sisältä löytyy muun muassa juttu Kicksin omasta meikkisarjasta...

...ohjeet tekoripsien käyttöön, juttu taiteen ja satujen vaikutuksesta talvimeikkiin ja kolme talven trendimeikkiä, joista yksi on lehden kansimeikki.

Huolellisimmin kuitenkin tutkin sivun, josta löytyi Kicksin joulukalenteri!
Joulukuun jokaiselle päivälle (paitsi luonnollisesti itsenäisyyspäivälle) jouluaattoon asti on oma tarjouksensa. Taidan joutua piipahtamaan Kicksissä muutamaankin otteeseen ensi kuussa...Pahoittelen kuvien laatua, toivottavasti nimet ja hinnat kuitenkin näkyvät tarpeeksi selkeästi! 

Joulukuun 5. päivänä ahkerasti käyttämäni (ja paras tietämäni!) päällyslakka eli Seche Vite Dry Fast Top Coat maksaa 6,50€, pakko hakea sallitut kaksi..

9. päivänä saa Aussien 3 Minute Miraclen puoleen hintaan (6,75€), jota on kylläkin yksi jo varastossa mutta ehkä haen sille kaverin, kuiville hiuksille se toimii nimittäin päivittäisessäkin käytössä hoitsikkana, tykkään!

Joku on joskus kehunut minulle 11.päivä tarjouksessa olevaa Pink Sugar -tuoksua, joten sitä on pakko käydä nuuhkaisemassa, niin halvalla lähtisi (10,05€).

16. päivänä saisi muuten Britneyn Fantasy -tuoksun puoleen hintaan, josta kirjottelin täällä. Kreikassa maksoin tästä lentokentällä aikalailla tuon saman 15€.

Olen aivan innoissani, että Kicks on alkanut myydä Ardellin ripsiä! 18.päivä ne saa vielä puoleen hintaan (3,75€), joten minä olen siellä, aivan varmasti!

19. päivä 30:n prosentin alennuksessa oleva Juicy Couturen Viva la Juicy -tuoksu houkuttaa kovasti, mutta minulla on sellainen pieni kutina, että joulupukki voisi tuoda tämän.. Täytyy olla kiltti viimeisetkin viikot, muistakaa!

Suosittelen liittymään Kicks clubiin jos et vielä siihen kuulu. Liittyminen ei maksa mitään, ja ostostesi mukaan kantislehden mukana tulee 2,50€:n etuseteleitä ja joka kerta vähintään yksi alennuskuponki. Klubilaisille on myös omia tarjouksia. Suosittelen myös hyödyntämään hyvät joulukalenteritarjoukset esim. äidille tai siskolle lahjaa metsästäessäsi! Tuoksu on usein toivottu lahja, ja niitä on tarjousten joukossa useanlaisia, miehillekin taisi olla yksi :)

2 kommenttia:

  1. Mä selailin kanssa tänään Kicksin kuvastoa ja toi joulukalenteri oli musta tosi hauska idea! Harmittaa vietävästi, etten pääse 5. päivä hakemaan Seche Viteä! :)

    VastaaPoista
  2. Voi ei! Sun pitää värvätä joku hakemaan ;)

    VastaaPoista