12.11.2012

Kirppistelyä

Tykkään käydä kirppiksillä, mikä on ehkä yllättävää ottaen huomioon siisteysintoiluni ja jatkuvan pyykinpesun meidän taloudessa. Ostan kuitenki myös vaatteita kirpputoreilta, viskaan ne vaan samantien kotiin tullessani pyykkiin, kengät desinfioin..

Jyväskylässä lemppari kirpputorini on Seppälässä sijaitseva kirpparilla.fi, joka muutti nykyisiin tilohinsa muistaakseni elokuussa. Aivan keskustassa on Centrum-kirppis, joka on pieni mutta aina täynnä nuorten ja naisten vaatteita! Seppälästä löytyy myös suuri Seppälän kirpputorimarket, josta en itse ole koskaan löytänyt mitään. Uusin tuttavuuteni löytyy samalta pihalta kuin kirpparilla.fi. Katriinan kirppis jatkaa Katriinan Kaupan tilalla Varikolla, mutta tarjolla on edelleen kirppistavaroiden lisäksi luontaistuotteita. Silmiini osuivat ainakin Methodin siivousaineet ja Hyvinkääläisen Flow:n saippuat, joita haluan kokeilla, mutta vasta sitten, kun olen käyttänyt vähän edellisiä pois..

Tämänpäiväisen kirppissaaliin kuvailin tännekin!

Kirpparilla.fi:stä mukaani tarttui käyttämätön vaalea paljettitoppi ja kengät, jotka eivät voisi enää enemmän näyttää minulta. Harmittaa sulloa nämä talveksi muiden kesäkenkien luo odottamaan helteitä!
Löysin myös jotain hauskaa miesasukkaalle! Sillä Silmällä Opas miehelle -kirja oli pakko ottaa vähän niinku vitsillä mukaan, enkä voinut vastustaa 45 senttiä maksavaa viiniopasta. Poikaystävä sai myös lämmikkeeksi pehmeän, raidallisen kaulaliinan.


Katriinan Kirppikseltä löytyi hauska hömppäleffa eurolla, ja täytettä jo valmiiksi pursuavaan askarteluvarastooni (no mutta kohtahan pitää jo tehdä joulukortit!). Lumenen avaamattomat naamio ja voide olivat kumpikin 3€/kpl, ensimmäinen lähtee äidilleni, jonka tiedän käyttävän tätä säännöllisesti. Tehovoidetta minulla on vielä vähän itsellänikin, se saa nyt seuraajan. Kivoja löytöjä!

Ei ole edes kauaa, kun minulla viimeksi oli kirppispöytä, mutta taas tavaraa on kertynyt kamalat määrät myyntiin! Pakko pistää pöytä varaukseen pian!

2 kommenttia:

  1. Rakastan kirppiksiä. Meillä vaan Tukholmas ei oo mitään hyviä :(

    VastaaPoista
  2. Voi harmi :( Suomessa kaikissa opiskelijakaupungeissa tuntuu olevan melko hyvä kirppistarjonta!

    VastaaPoista