26.11.2012

Korres Lip Butters

Korresin suihkutuotteiden lisäksi olen ihastunut näihin saman merkin huulivoiteisiin!


Yksi hylsyssä, kolme purkissa.

Puikossa tulevan huulivoiteen ostin elokuussa Kreikasta. Olin unohtanut suojakertoimella varustetun huulirasvan kotiin, ja tämä auringonkukkaa ja sheavoita sisältävä, kolmisen euroa maksanut huulivoide oli ensimmäinen, mitä ystävällinen apteekin myyjä minulle suositteli. Suojakerroin on vain 15, joten helteessä sitä saa lisäillä pikin päivää - mitä teen muutenkin aina huulivoiteiden kanssa. Mandarin Lip Butteria saa viidessä eri sävyssä: rose, purple, pink, peach ja tämä colourless eli väritön. Voide on vaaleaa ja ihanan "voimaista", mihin sarjan nimi viittaakin. Huulille ei tästä värittömästä jää väriä, ellei sitä laita paksusti, mitä tein rannalla loikoillessani. Hurjan valkoisia huulia tällä ei kuitenkaan saa onneksi aikaiseksi, kuten joillain suuremmalla suojakertoimella varustetuilla huulirasvoilla. Vaikka miellän helposti auringolta suojaavat voiteet kesätuotteiksi, olen käyttänyt tätä paljon kesän jälkeenkin, niin pehmeiksi ja kosteutetuiksi se jättää huulet! Kevättalven hangille ehdottomasti mukaan!

Hinta Korresin sivuilla 7,90€

Purkeissa olevista lip buttereista vaalea Guava on lähimpänä väritöntä mandarin lip butteria. Guavan lisäksi sheavoita ja riisiä sisältävä voide on vaaleaa, lähes väritöntä, ja hohtaa valossa kauniisti. Kiiltävä, voimainen huulirasva levittyy huulille pehmeästi ja tuntuu sulavan ihon lämmöstä. Voide ei ole lainkaan tahmeaa eikä jää rasvaisena kerroksena ihon pintaan paksusta koostumuksestaan huolimatta. Minulla ei ole minkäänlaista käsitystä siitä, miltä guava tuoksuu, mutta tässä voiteessa on mieto, hieman makea ja ainakin minulle jollain tapaa eksoottinen tuoksu.


Mango-huulivoin koostumus on täysin samanlainen edellisen kanssa, mutta tämä antaa huulille korallisen punaisen värin, ja tuoksuu ihastuttavan hedelmäiseltä - tästä tunnistan mangon tuoksun. Todella helppo tapa saada ilman huulimeikkiä hieman väriä huulille - samalla kuin hoitaa niitä.

Sama koostumus kuin kahdessa edellisessä, sama ihana levittyvyys ja pehmeys! Luumu-huulivoi on näistä tämän hetken ehdoton lempparini. Syksyinen, tumma luumunpunainen voide on helppo tapa osallistua tämän syksyn huulimeikkitrendiin myös niille, jotka vierastavat tummaa huulipunaa. Makea, luumuntuoksuinen voide antaa väriä juuri sopivasti; huulet näyttävät meikatuilta mutta luonnollisilta, eikä värin karkaamista tarvitse pelätä.

Lip Butter-perheeseen kuuluu näiden kolmen lisäksi Quince, Pomegranate, Jasmine sekä Wild Rose.

Kolmen viimeisen hinta Korresin sivuilla 9,70€/kpl


6 kommenttia:

 1. Ohh, näyttää tosi ihanilta tuotteilta! Voiskin joskus kokeilla jotain muutakin kuin niitä BodyShoppeja!

  Laapa
  laapalaura.blogspot.com

  VastaaPoista
 2. Vaikuttaa kivoilta tuotteilta. Tuo Mango kuulostaa ihanalta!

  VastaaPoista
 3. Suosittelen kokeilemaan! Kolmen setteinä nämä ovat usein aika edullisiakin :) Voin kuvitella käyttäväni ensi kesänä tuon mangon loppuun, kuka jaksaa helteellä tehdä huoliteltua huulimeikkiä, nää on helppoja ja ihania!

  VastaaPoista
 4. Mä olen aivan rakastunut noiden rasvojen koostumukseen ja tykkäänkin tuosta värittmästä guavasta eniten. Mango mulla oli, mutta musta siinä oli jotenkin sellainen perus tehdasmainen mangon haju, josta en sitten niiin hirveästi välittänytkään. Jotenkin onnistuin myös aina laittamaan värillistä rasvaa niin paljon, että näytän ihan Pelle Hermannilta. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Guava on kyllä turvallisin vaihtoehto, varsinkin jos vierastaa värikkäitä huulia :)

   Poista