21.11.2012

Kylppäri järjestykseen!

Vietin eilisillan pienessä kylppärissämme, joka on aikalailla minun valtakuntaani. Miespuolisen asukkaan kosmetiikkatuotteet mahtuvat yhdelle hyllylle, minä taas laajennan reviiriäni minkä kerkeän. Eilen päätin laittaa kaaoksen kuriin.


Tässä vaiheessa suihkun lattia oli vielä täynnä hius- ja suihkutuotteita. Hei haloo nainen, kuinka monta shampoota ihmisen pitää omistaa kerralla? Ja kaikki ne avattuna olevat hiusten muotoilutuotteet ja hoitosuhkeet sun muut.. Hermostuin täynnä pursuileviin hyllyihin ja laitoin esille ainoastaan avatut tuotteet, jotten availisi niitä turhaan enää lisää.


Keräsin pöydälle kaikki avaamattomat purkit ja purnukat. Mm. seitsemän(!) shampoota ja viisi ripsiväriä, dödöjä, meikinpoistotuotteita, kolme meikkivoidetta, vartalovoiteita, suihkusaippuoita... Nämä laitan siis sivuun, enkä saa avata yhtä ainuttakaan, ennenkuin olen käyttänyt jonkun edellisen loppuun. 

Tämä voi vaikuttaa ihan sekopäiseltä, pakko puolustella, heh. Olen tyypillinen kosmetiikkaa rakastava nainen; kun näen halvalla jotain, minkä haluan, ostan sen, oli edellistä vastaavaa sitten jäljellä pari pisaraa tai kolme kokonaista purkkia. Uuden tuotteen houkutus on myös usein niin suuri, että sitä pitää päästä kokeilemaan nythetiäkkiä. No, tämän seurauksena avattuja purkkeja kertyy, vähän liikaakin. Uusien juttujen jemmaaminen syrjempään auttaa minua pitäytymään niiden avattujen käyttämisessä. Entiset ehtivät vanhentua, jos vaihdan aina uuteen!


Muovinen varastolaatikko backupseilleni ei ehkä ole kaunein vaihtoehto niiden säilyttämiseen, mutta toimii kyllä kylppärin nurkassa. Odotan aina innolla purkkien tyhjentymistä, koska se tarkoittaa, että saa kokeilla jotain uutta! Hullu mikä hullu. Kauneudenhoitoalalla oleville ja työssäkäyville kosmetiikkafriikeille tämä ei ehkä olisi lainkaan suuri määrä varalla olevia purkkeja, opiskelijalle ehkä vähän liioittelua. Mutta hei, jos olen löytänyt halvalla jotain, mitä tiedän tulevani käyttämään, on parempi ostaa varastoon, eikö niin..? (seliseli)

4 kommenttia:

 1. Kylppärin järkkäily tekee kyllä oikein hyvää. Mä ainakin löydän yleensä lähes tyhjiä tai vanhentuneita juttuja tai muuten vaan sellasia, jotka joutuu roskiin. Pitäis vaan tehdä jopa useammin niin ei olisi aina niin kauhean iso homma :D

  VastaaPoista
 2. Totta, useammin kun kävisi läpi kaikki kosmetiikat niin pysyisi itsekin kärryillä mitä omistaa :)

  VastaaPoista
 3. Joo näyttää tutulta..... Säilytyspaikka vain on eri, meikit säilytän "meikkipisteessäni" ja kylppärituotteet kylppärissä. Ihan vain siksi, etteivät tuotteet menisi suihkun vesihöyryistä pilalle. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakin on muuten kaikki meikit meikkauspöydän luona mutta nuo uudet, käyttöönottoa odottavat säilytän muiden uusien purkkien kanssa kylppärin laatikossa : )

   Poista