9.11.2012

Kymmenen käytetyintä meikkisivellintäni


Oli kamalan vaikeaa valita vain kymmenen, mikä on aika naurettavaa. Ihan kun en muka voisi elää ilman kymmeniä siveltimiä. Mietin kuitenkin jokapäiväistä meikkiäni ja siveltimiä, joita ihan oikeasti käytän eniten. Yllätyksekseni kaikki tulivat kahdelta merkiltä. Ecotools ja Real Techniques by Samantha Chapman tekevät hinta-laatusuhteeltaan todella hyviä siveltimiä (ja ovat synteettisiä, eli eivät ime meikkejä itseenä ja ovat helpompia putsata!) Tosi hienosti unohdin numeroida siveltimet muihin kuviin, ja muutama on epäloogisessa järjestyksessä, äh! 


1. Ecotoolsin Blush Brushia käytän ihan nimensä mukaisesti poskipunan levitykseen. Kärki on pyöristetty, ja sivellin on ihanan pehmeä iholla mutta tarpeeksi jäykkä. Karvoja on paljon, eli värillä on mihin tarttua!

2. Mineral Powder Blush on minulla aika monenlaisessa käytössä, useimmiten ehkä nopeiden varjostusten tekemisessä aurinkopuuterilla. Tämä on kätevän kokoinen, ja edellisen tavoin ihanan tiheä ja pehmeä sivellin.

3. Ecotoolsin Baby Kabukia käytän t-alueen puuteroimiseen, muualle en oikeastaan ikinä käytä puuteria, pieni kabuki toimii minulla ihan hyvin.

4. Eye Shading Brush on sopivan suippokärkinen luomivaon varjostamiseen ja kätevä värien häivyttämiseen.

5. Petite Eye Shading Brush (kuvassa alimmaisena!) on litteä, pieni luomivärisivellin, jota käytän liikkuvalle luomelle tuleviin väreihin. Pienellä, tiheäkarvaisella siveltimellä väri on helppo "painella" luomelle.

6. Smudge Brushia käytän rajausten pehmentämiseen ja luomiväreillä utuisen rajauksen tekemiseen. Minun tarpeisiini ehkä ihan aavistuksen liian paksu, mutta ainakin tällä saa häivytettyä rajaukset hyvin!

7. Real Techniques by Samantha Chapman Buffing Brush 
Tämä on sivellin, jota ilman en halua enää edes yrittää elää! Yksinkertaisesti mahtava sivellin. Levitän meikkivoiteen ensin ihan tavallisella, litteällä meikkivoidesiveltimellä (Gosh) kasvoille, en ollenkaan tarkasti, ja tällä teen sen varsinaisen levityksen.  Ensisijaisesti tämä on tehty puuterimaiselle meikille (mineraalipuuteri, irtopuuteri..), mutta toimii minkä tahansa kasvomeikin levittämiseen ja viimeistelyyn. Sopivan iso ja todella pehmeä!


8. Contour Brush (alla oikealla) on suippo, pehmeä sivellin, jota käytän korostuspuuterin ja matta-aurinkopuuterin kanssa kasvojen muotoilemiseen.

9. Pointed Foundation Brush (alla vasemmalla) on perinteisen meikkivoidesiveltimen muotoinen eli litteä, suippo ja sopivan jämäkkä, mutta pienempi. Tällä levittää meikin silmien alle ja nenänpieliin kätevämmin. Käyn tällä myös kevyesti läpi alueet, joihin olen jo levittänyt peitevoiteen, eli yleensä silmänaluset, nenän- ja suunpielet ja muut mahdolliset "värivirheet".

10. Detailer Brush (ylin) on pieni sivellin, jolla peittää pienet ihon virheet minkä tahansa peitevoiteen kanssa. Kätevä myös huulipunasiveltimenä!

2 kommenttia:

  1. Mistä oot tilannut noita Real Technicsin siveltimiä?

    VastaaPoista