23.11.2012

L'oréal Triple Active Night

Jos etisit edullista yövoidetta, tässä on yksi, johon kannattaa tutustua. Näin tämän voiteen muutama kuukausi sitten jonkun marketin aleissa, ja mietin, miksi purkki näyttää tutulta. Blogimaailmastapa hyvinkin! Atlantin toisella puolella asuva bloggaaja oli kehunut Triple Active - yövoidetta niin paljon, että tallensin mieleeni kuvan voiteesta. En ikinä muistanut hankkia sitä, ennenkuin paljon myöhemmin sattumalta bongasin sen kaupan hyllyllä.


Sinisessä purkissa tuleva yövoide maksoi viisi euroa, enkä usko sen kovin paljon enempää maksavan normaalihintaisenakaan. Käsittääkseni samaa sarjaa oleva päivävoide on valkoisessa purkissa, muuten samannäköinen. 


Itse voide on hennon vaaleanpunaista ja tuoksuu halpisvoiteeksi ylelliseltä. Tuoksu on mieto eikä jää iholle pitkäksi aikaa. Voide on normaalille ja kuivahkolle iholle sopivan paksua yövoiteeksi, rasvaiselle iholle valitsisin hieman kevyemmän voiteen. Tämä ei ole kovin nopeasti imeytyvä voide, mutta yövoiteelle se ei olekaan tärkeä ominaisuus. Sen sijaan se, että voide pitää ihon kosteutettuna ja pehmeänä aamuun asti, on - ja sen tämä tekee! Kaiken kaikkiaan loistava yövoide hinta-laatusuhteeltaan normaali-ihoiselle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti