25.11.2012

Pst! Black Friday sale @ lookfantastic

Lookfantastic-nettikaupassa on meneillään Black Fridayn kunniaksi aika kivat alet. Monia laadukkaita ihonhoitopakkauksia (vaikka joululahjoiksi) saa tuntuvilla alennuksilla. Itse sorruin "vain" Urban Decayn aleihin. Laitoin vihdoin tilaukseen sen ensimmäisen, alkuperäisen Naked-paletin. Kahden UD-tuotteen tilaajat saavat pienen eye primer potionin (paras silmämeikin pohjustaja!) sekä all nighterin meikin kiinnittämiseen. Tarvitsin uuden, hyvän terottimen, joten UD:lta lähti vielä mukaan sellainen. Yhteissummaksi tuli 47,80€, ei paha ottaen huomioon kauan himoitsemani Naked-paletin normaalihinnan. Postikuluja Lookfantastic ei peri lainkaan. Kaikki Black Friday -alennukset näet tästä, Urban Decayn kamppiksen tästä.


3 kommenttia:

  1. Olen myös katsonut lookfantastic.com sivuilta aina tuota urban decayn palettia, mutta sen hinnan takia en ole koskaan raaskinut tilata sitä. Nyt kun se oli ihan "hyvässä" alennuksessa ja vielä kun sai kaupan päälle tuon primerin niin oli myös pakko laittaa se tilaukseen! :D Nyt vaan postia odotellessa. :)

    VastaaPoista
  2. Alennuksilla on niin helppo perustella tuhlailua :D Meinasin tilata samaan syssyyn Naked 2:kin mutta tulin järkiini, en mä sitä tarvitse! Täälläkin odotetaan pakettia melkein kuin joulua... Niin kauan olen paletin halunnut!

    VastaaPoista
  3. Toi on kyllä niin totta. :D Mä tilasin Naked 2 ja violetin rajauskynän, ihanaa päivittää vähän meikkipussia! :)

    VastaaPoista