10.11.2012

Rosy pink lips!

 Ilmojen kylmetessä vaihdan vähän huomaamattani huuletkin kylmemmän sävyisiksi. Tällä hetkellä kylmään roosaan taittavat vaaleanpunaiset ovat kovassa käytössä, sopii varsinkin blondeille!

Läpikuultavaan, pinkkiin tuubiin pakattu huulipuna on ihan kivassa pakkauksessa, omani on tosin kolhiintunut laukussa lennellessä. Väri on melko kevyt ja kimalteinen, ei ollenkaan oranssihtava niinkuin kuvassa! Vaikka väri on läpikuultava ja kevyt, tuntuu se kuivahuulisella liian tahmealta ja kuivalta. Superkosteuttava huulirasva tämän alle talvella!

Tämä on ainut omistamani Yvesin huulipuna. Värin on ihana, hieman liilaan taittava vanha roosa. Pakkaus on pieni ja nätti, ja puna tuoksuu miellyttävältä. Väri levittyy helposti ja tuntuu kosteuttavalta.

We Care Iconin huulipunista tein ihan äskettäin oman postauksen, ja tätä sävyä 16 olen käyttänyt lähiaikoina todella paljon. En ymmärrä miten sain sen kuvassa näyttämään noin pinkiltä, laiskana en jaksanut kuvata uudelleen.. Tämä on kuitenkin ihanan kevyt mutta runsaspigmenttinen puna, joka levittyy helposti eikä kuivata huulia.

En oikein osaa päättää pidänkö Viva la Divan huulipunista vai en. Ne ovat runsaspigmenttisiä, mutta koostumuksessa on jotain, josta en vain pidä. Kuivia huulia ne tuntuvat vain korostavan, vaikka muuten vaikuttavat kiiltäviltä ja kosteilta. Nämä eivät myöskään pysyvyyden kannalta ole parhaita mahdollisia, väri lähtee liukumaan helposti. Sävyt ovat kuitenkin kauniita, tällä hetkellä Hard Rock Sweetie, kylmänsävyinen true-pinkki, ihastuttaa eniten.


Kuva on valitettavasti otettu keinovalossa, mutta vastaa melko hyvin sävyjä. Yritän päivittää tänne luonnonvalossa otetun kuvan myöhemmin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti