19.11.2012

Superhalpa vartalovoi

Kerroin jo aiemmin käyttäväni talvisin vartalolleni lähinnä body buttereita eli vartalovoita. Tavallisilla lotioneilla talvikuivaa ihoani saisi olla rasvailemassa pitkin päivää. Pari viikkoa sitten vanhempieni luona viikonloppua viettäessäni huomasin ruokakaupassa 200ml:n hajustamattomia vartalovoipurkkeja hintaan 1,50€. Pakkohan sellainen oli ottaa kokeiluun!


 SPAresource unscented butter on samanlaisessa purkissa kuin TBS:n vastaavat, mutta siihen ne yhtäläisyydet aikalailla jäävätkin. Ilahduin siitä, että sheavoi ja kaakaovoi ovat INCIssä toisena ja kolmantena, mutta listan loppupää ei olekaan enää kovin luonnollista.


Vartalovoi on paksua, todella paksua. Jouduin kaivamaan sormella siihen kolon, että sain voidetta pois purkista. Iholle levittäminen ei ole yhtä vaivatonta kuin tavallisten voiteiden kanssa, mutta ihon lämpö helpottaa paksuimmankin voiteen levittämistä. Jos nyt taas Body Shopin vastaaviin verrataan, tämä ei imeydy yhtä hyvin. Ihon pinnalle tuntuu jäävän rasvainen kalvo, ja puolessa välissä päivää tekisi mieli mennä jo suihkuun. Tuoksu ei sinänsä ole epämiellyttävä, mutta outo. Sheavoi tuoksuu selvästi läpi, mutta koska tuote on hajustamaton, sitä ei ole korostettu, ja tuloksena on outo yhdistelmä kliinistä ja luonnollista.


Ei tämä lempparituotteisiini pääse, mutta hintaansa nähden ihan toimiva rasva! Jos ei muuten, niin ainakin jalkavoiteena tulee käytettyä loppuun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti