24.11.2012

Sydänsuu - temporary lip tattoo

Kaikkeen hömpötykseen minäkin lähden mukaan. Tällä kertaa tilasin testattavaksi kasan (kyllä, pakko puhua kasasta, näitä on paljon) huulitatuointeja! Ihan täydellisesti ei ensimmäisen temporary lip tattoon laittaminen onnistunut, kuten kuvasta voi huomata. 


Huulenmuotoiset (kenellä on noin iso suu..?) palat irrotetaan pahvista ja leikataan sisärajan puolelta oikean kokoisiksi. Kun olet vertaillut palasia sata kertaa omiin huuliisi ja näyttää siltä, että koko on oikea, kuvan päällä oleva kalvo otetaan pois ja tatuointi laitetaan huulen päälle kuvapuoli luonnollisesti huulta vasten. Kuva kastellaan nurjalta puolelta, pidetään paikallaan noin 40 sekuntia ja tadaa, varovasti paperin poistaessani huulille jää tatuointi!

Huulitatuointeja löytyy todella monenlaisilla kuvioilla - myös yksivärisinä. Vappua ja muita hauskoja juhlia ajatellen ihan kiva idea, nämä nimittäin pysyvät huulilla ihan varmasti koko illan ajan. Jos haluat vain kokeilla huulitatuointia, tee se mieluiten illalla kun ihmisten ilmoille ei tarvitse enää mennä.. Tein tehokuorinnan huulilleni yrittäessäni poistaa tätä kaikin mahdollisin keinoin. Kyllä se viimein lähti mutta vau, pysyvyys on ainakin hyvä!

Huulitatuointeja myydään tällä hetkellä todella monissa nettikaupoissa, omani tilasin crazy factorilta.

2 kommenttia:

  1. Näillä on hauska leikkiä! Ihan arkikäyttöön en ehkä ottaisi :D

    VastaaPoista