5.11.2012

We Care Icon Magnetic Lips Moisture Wear Lipstick

Omistan Sokoksella myytävältä We Care Icon -merkiltä (vasta) kolme huulipunaa. Kaikki kolme ovat olleet niin toimivia, että muutama on ehkä pakko ostaa lisää. Ainakin pariin otteeseen nämä ovat olleet tarjouksessa Sokoksen 3+1 päivillä, niitä siis odotellessa ;) 

Sokoksen nettikaupassa Magnetic Lips -huulipunasta sanotaan näin:
Huulipunassa on runsaspigmenttinen koostumus, joka liukuu helposti huulille. Antaa upean kiillon sekä ylellisen silkkisen tunteen. Huulilla koostumus on ultra ohut, mutta peittävä. Sisältää hoitavia luonnonraaka-aineita, kuten herkkien huulten ihoa pehmittävää jojobaöljyä ja suojaavaa E-vitamiinia. Ei sisällä hajusteita, parabeeneja tai lanoliinia. Sopii myös herkälle iholle. Laajasta värivalilkoimasta löydät varmasti omiin mieltymyksiisi ja eri tilanteisiin sopivat värisävyt!
Katseet keräävä huulipuna, jossa hoitava koostumus. 24 hehkuvaa huulipunasävyä. Levitä huultenrajauskynän jälkeen huulille huulipunasiveltimellä. Niksi: huulipunan sävy numero 1 soveltuu myös mainosti huulikiillon alle pohjustukseksi.Minulla olevat sävyt 7, 16 ja 22 näkyvät yllä. 7 Natural Coral ei todellisuudessa ole aivan niin tumma kuin kuvassa, muuten kuvat vastaavat värejä melko hyvin. 7 on lämminsävyinen, koralliksi aika punainen ja todella "helppo" väri, eli käy monille ja monenlaiseen meikkiin. 16 on kylmänsävyinen, vanha roosa, näistä eniten käyttämäni. 22 on todella punainen punainen, kylmään taittava, eli saa hampaat näyttämään valkoisemmilta, jee!

Värit ovat lupausten mukaisesti runsaspigmenttisiä ja tuntuvat huulilla hoitavilta. Minulla on herkkä iho ja huuleni kuivuvat helposti. We Care Iconin punat pitävät huulet kosteutettuina tällaisella huulirasva-addiktillakin; normaalisti lisäilen huulirasvaa pitkin päivää. Usein huulipunaa käyttäessäni vaihdan jossain vaiheessa päivää huulipunan rasvaan, näitä punia taas jaksan käyttää koko päivän. Normaalihinta näillä huulipunilla on 6,90€, tarjouksessa nämä olivat muistaakseni jossain kolmen euron tienoilla. Todella hyvä hinta-laatusuhde mielestäni!


Ps. Jokaisesta myydystä We Care Icon -tuotteesta lahjoitetaan 5 senttiä Itämeren suojeluun!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti