8.12.2012

6.12.2012

Itsenäisyyspäivä sujui meilläpäin hyvin rennoissa merkeissä. Nukuttiin liian pitkään, ja aamukahvin jälkeen piti jo melkein alkaa kokkailemaan itsenäisyyspäivän ateriaa. Alkuillankin vietin keittiössä, tuloksena kolme piirakkaa pakastimeen!

Koska naisten tehtävänä on arvostella linnanjuhlissa nähtyjä pukuja, länttään tähän muutaman oman suosikkini. Elina Kiikon hieman kreikkalaistyylinen puku oli minusta kaunis ja erityylinen kuin suurimmalla osalla vieraista, eikä minusta yhtään liian kesäinen! Satu Taiveaho onnistui jälleen kerran. Musta merenneitomallinen mekko sopi kantajalleen, ja korut käyvät hyvin asuun.


Sunrise Avenuesta tutun Samu Haberin puoliso, malli Vivianne Raudsepp näytti todella kauniilta Katri Niskasen kullankimalteisessa puvussa. Haberin puku on Hugo Bossin. Saara Kankaanrinnan vaalea puku kirsikkapuun oksilla ja turkishelmalla jakoi mielipiteitä. Minun silmääni puku näytti kuitenkin yllättävän tasapainoiselta, ja pakko myöntää, turkis sopii talvijuhlaan.kuvat iltalehti


 Puvut nähtyämme suuntasimme koiran kanssa lenkille, ja voi sitä riemua, mikä irtosi lumikasoihin hyppelystä! Meidän Nalle muistutti aika paljon vastaan tullutta jänistä hangessa hypellessään.. 

Yksi joulunajan herkuistani on candy cane coffee. En ikinä laita kahviin sokeria, mutta karkkikeppi kahvissa sulamassa antaa ihanan piparmintun maun ja maistuu jouluiselta! Rentouttavaa iltaa, ottakaa Nallesta mallia :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti