11.12.2012

LivBox Joulukuu

Postimies toi tänään jo jonkin aikaa odottamani paketin. Tilasin kokeiluun kolmen kuukauden jakson Livin versiota vihdoin ja viimein Suomeen rantautuneesta subscribtion box -konseptista. Ideana on, että joka kuukausi samanhintainen, yllätystuotteita sisältävä boxi postitetaan tilaajille. Boxien arvo sen sijaan vaihtelee, ja ne useimmiten sisältävät sekä täysikokoisia tuotteita että näytekokoja.

LivBox maksaa postikulujen kanssa 13,90€/kk, ja sen voi tilata täältä.Kuinka ihanaa saada postin seassa välillä näin kauniisti pakattuja lähetyksiä! Mitkään nettikaupat eivät panosta näin paljon pakkaukseen.Joulukuun LivBoxin sisältö näkyy tässä. Lapun toisella puolella oleva tervehdys kertoo Mariela Sarkiman valinneen tämän kuun laatikkoon hemmottelua, tuoksua ja klassikoita.LivBox ei mielestäni kalpene jenkkiläisten esikuviensa rinnalla. Kaikki on pakkauksessa ihanan put together, ja jos sisällön laatu pysyy hyvänä, jatkan tilaustani aivan varmasti helmikuun jälkeenkin. Tämä on loistava tapa kosmetiikkafriikeille päästä kokeilemaan tuotteita, joita ei välttämättä itse tajuaisi kokeilla - ja huomattavasti edullisemmin.Boxista avautuu tällainen näky. Yllätyin positiivisesti; vain kaksi näytekokoista tuotetta.


Ensimmäisenä huomioni kiinnittyi täysikokoiseen Kérastasen Cristalliste Lumière Liquide Serum -hiusseerumiin. Kuivapehkoisena kiiltoseerumeita ei vain voi olla liikaa.

50ml:n ovh 22,90€.


Dr. Hauschka Ruusuvoide vaikuttaa hyvältä, mutta saman merkin ripsiväristä saatu allerginen reaktio kummittelee vieläkin mielessä. Voiteen parasta käytettynä ennen -päiväys on 02/2013, eli otettava kokeiluun pian.

Täysikokoisen (60ml) ovh 28€, 30ml siis 14€

Boxin arvo nyt 36,90€


Kynsitarratrendiin olen tutustunut vain halpisversioilla, ihan kiva päästä kokeilemaan monien kehumaa Sally Hansenin versiota Salon Effects. Minun saamani kuvio (420 Sweet Tart-an) ei tosin ole täysin makuuni, mutta tulee käytettyä.

Paketin ovh 11,20€

Boxin arvo nyt 48,10€


Luulen, että Skin Appeal on uusi sarja Louis Widmeriltä? En ole nähnyt tätä omassa apteekissani. Hajustamaton, ilmeisesti nuorelle iholle tarkoitettu kuorinta sisältää kuorivia polyetyleenirakeita ja ihoa elvyttävää ja uudistavaa hedelmähappoyhdistettä.

50ml ovh 13,90€, 12 ml siis arvoltaan 3,34€

Boxin arvo nyt 51,44€


Viimeisenä tuoksu, johon olen ehtinyt jo ihastua tässä tekstiä kirjoittaessani! Lancômen uutuus La Vie Est Belle EdP on "naisellinen yhdistelmä iiristä, patsulia sekä makeita vivahteita, kuten vaniljaa ja päärynää". Makeiden tuoksujen ystävänä tykkään!

30 ml ovh 54,90€, 4ml arvo siis 7,32€

Boxin arvoksi tuli kaiken kaikkiaan 58,76€.

9 kommenttia:

 1. Mistä olet tuon paketissa olleen Dr Hauschkan voiteen 30ml:n hinnan saanut (14 euroa)? Kun esim. Sokkarin nettikaupassa sen koon hinta on samaa luokkaa kuin Livbox infolappusessa (n. 28 euroa).

  VastaaPoista
 2. Katsoin suoraan LivBoxin mukana tulleesta lappusesta, että 60ml:n voide maksaa 28€ ja boxin voiteen koko on 30ml. Onkohan liviläisillä sitten käynyt pieni kirjoitusvirhe :)

  VastaaPoista
 3. Ihan hyvältä boxilta kuullostaa! Harmi kun en asu Suomessa, muuten olisi kyllä tehnyt mieli kokeilla tuota :)

  VastaaPoista
 4. Toivotaan että taso myös pysyy eikä kyse ole houkuttelevasta startista! :)

  VastaaPoista
 5. Hei, ihanalta vaikuttaa, omani saan sitten tammikuussa :) Mukavaa, että saatiin tänne meillekin tämä systeemi!

  Liityin lukijaksi, kirjoitat luettavaa tekstiä ja tällaiselle kosmetiikkafriikille ihan aiheesta ;)

  VastaaPoista
 6. Kyllä! :) Yllätyksiä rakastavana boxin saaminen tuntuu joululta joka kuukausi!
  Ihana kuulla, kiitos! Pitääpä mennä pikimmiten tutkimaan sinun blogiasi :)

  VastaaPoista
 7. Noniin, yllätyin kyllä tästä boxista! Tosi hyvän näköisiä tuotteita, tulis mulla ainakin käyttöön :) mutta.. Ehkä ihan hyvä että säästin omat rahat, niin voi vähän säästää. Lahjaksi meinasin tätä tosin toivoa, ehkä kerkeän vielä :'D

  VastaaPoista
 8. Hejps! Ajattelin itsekin kokeilla tota livboxia koska olen ihan "terveys"-hullu mutta opiskelijana on vaikeaa ostaa kalliita kreemejä vaan testaakseen millaisia ne on. Jos ajattelee että boksin arvo on melkein 60€ ja maksaa siitä 13,90€ kuukaudessa niin kyllä se vaikuttaa siltä että 3 kuukauden "testikaudesta" ei tule pettymään.

  VastaaPoista
 9. LivBox on tosiaan kiva tapa kokeilla hieman kalliimpiakin tuotteita - ja sellaisia, joita ei ehkä itse hoksaisi ostaa! :)

  VastaaPoista