5.12.2012

Päivän saalis

Samalla kun kävin tekemässä iltapäivällä ruokaostokset itsenäisyyspäivää varten, poikkesin postissa ja muutamassa kaupassa. Hävettävän huonot kuvat nappasin illan hämärässä, ei jaksa odottaa aamupäivän valoa!


Kicksiin menin joulukalenteritarjouksen perässä ostamaan lisää Seche Viteä, eniten käyttämääni päällyslakkaa. Mikään myrkytön kynsilakka tämä ei ole, mutta hoitaa tehtävänsä niin loistavasti, paremmin kuin mikään muu kokeilemani, etten luovu tämän käyttämisestä millään. Aikaisemmin kirjottelin Seche Vitestä täällä. Mukaan tarttui myös raikkaan tuoksuinen, Kicksin oman linjan vartalonkuorinta, sekä Batisten runsaasti volyymia lupaava kuivashampoo.


Hairstoresta menin hakemaan Tigin mustikkajogurtilta tuoksuvaa Small Talk -muotoiluvoidetta. Saan olla ylpeä itsestäni ostettuani ainoastaan yhden Tigin tuotteen itselleni, Hairstore nimittäin myi kaikki hyllyssään olevat Tigit hintaan 8,90€/kpl. Kolmatta Dumb Blonde -jätettävää hoitoainetta en suinkaan ostanut itselleni, tämä menee äidille, samoin jättikokoinen Wellan hiuslakka, joka maksoi vain 3,90€. Cutrin Bio+ Energen Serum oli myös tarjouksessa, muistaakseni 7€. Sairauteni on ohentanut lähiaikoina hiuksiani inhottavan paljon ja päätin kokeilla, josko tämä seerumi antaisi apua tilanteeseen.

Ohikulkumatkalla poikkesin Seppälässä ostamassa kaksi Models Own -kynsilakkaa yhteishintaan 3€(!), ja kassalla pussiin sujahti myös minikokoinen Doven hoitoaine, joka itseasiassa löytyy jo valmiiksi täysikokoisena suihkun hyllyltä.


Raahauduin kotimatkalla vielä neljän kassin kanssa postiin hakemaan Asos-pakettiani, josta paljastan vain pari ostosta, ettei muutaman ihmisen jouluaaton yllätys vain menisi pilalle.. :) Jemma Kiddiltä kaksi huulikiiltoa, sassy ja rendezvous, ja pieni joululahja itselleni; kulta-valkoinen edullinen rannekello.

Pakkasta oli jo tänään alle 20 astetta, mutta hui, en muista millon viimeksi matka keskustasta Lutakkoon olisi tuntunut niin pitkältä! Nyt peukut pystyyn ja sormet ristiin, että lumi pysyy maassa jouluun asti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti