16.12.2012

Ruusunmarjaöljyä iholle

 Olen parin kuukauden ajan käyttänyt iHerbistä ostamaani Now Foodsin 100% ruusunmarjaöljyä, ja nyt on korkea aika kertoa tästä uudesta ihastuksestani. 

Ruusunmarjaöljy auttaa ehkäisemään ikääntymisen merkkejä, tekee ihosta pehmeän ja joustavan sekä auttaa arpien hoidossa ja ehkäisyssä. Runsaasti antioksidantteja, hyödyllisiä rasvahappoja sekä vitamiineja (etenkin A:ta, joka on tärkeä esim kollageenin muodostumisessa!) sisältävä öljy on superhoitava ihonhoitotuote, joka yleensä sopii myös kaikista herkkäihoisimmille.


Tiputan pullosta muutaman tipan vanulapulle ja pyyhkäisen sillä kasvojeni ihon. Öljyä voi käyttää aivan sinällään, vaikka se on 100% tiivistettä. Sekoitan öljyä usein myös vartalovoiteen sekaan, mikä tekee voiteesta kuin voiteesta talvi-iholleni hoitavamman.

Ruusunmarjaöljy on ns. kevyt öljy, eli iho ei jää öljyiseksi käytön jälkeen. Aine imeytyy nopeasti ja jättää ihon pehmeäksi. Monille kuivaihoisille, jopa atoopikoille, ruusunmarjaöljy on luonnollinen apu ihottumaan jatkuvan rasvailun vastapainoksi. Minun ihoni kuivuu talvisin usein melko pahasti, ja tällä öljyllä läträily on näkyvästi vähentänyt kuivia kohtia ja saanut ihoni muutenkin paremman näköiseksi, tykkään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti