29.12.2012

Sally Hansen Salon Effects kynsitarrat

En tiedä miten onnistuin saamaan näistä kuvista näin kamalia. Kynnet ovat lähteneet jo viikko sitten, joten mahdollisuutta uusintaan ei ole. Surkean laadun vuoksi lämäytin kuvat pieninä yhteen kollaasiin, kyllä ne siitä juuri ja juuri erottaa...

Joulukuun puolenvälin tienoilla päätin ottaa kokeiluun nämä Livboxissa tulleet Sally Hansenin kynsitarrat. Ruutukuvio ei ole ihan minua, mutta sopi joulunaikaan ihan kivasti. Paketissa tuli mukana tarrojen lisäksi pieni kynsiviila ja appelsiinipuutikku. Ja tietty ohjeet. Tarrat olivat todella helppokäyttöisiä! Viilailin ja buffasin ensin kynsiä ja pyyhkäisin ne kynsilakanpoistoaineella puhtaiksi. Sitten valitsin oikean kokoiset tarrat kynsiini (kapeakyntisenä olisin toivonut vielä yhden vähän kapeamman koon pakettiin), poistin kalvot ja painelin tarrat keskeltä reunoille edeten kynsiin kiinni. Yhtä sormea lukuunottamatta (kuva alh.oik.) sain tarrat tasaisesti kiinni, ja hetken niitä paineltuani ne myös tuntuivat jämähtävän kynsiin hyvin. Ylimääräisen pituuden tarroista saa helposti pois taittamalla tarran kynnen kärjen yli ja viilaamalla kärjen kevyesti, jolloin ylimääräinen osa lähtee irti.

Muutamaan tuntiin ei käsiä kannata liotella vedessä, eli älä ryntää tiskaamaan, uimaan, suihkuun tms. Pidin tarroja reilun viikon, jonka aikana tein muuten suurimman osan jouluvalmisteluista, joten en varonut sormiani laisinkaan. Poistohetkellä muutaman kynnen reuna pilkotti paljaana, mutta jos ei olisi ollut tarve tehdä uusia kynsiä jouluksi, niillä olisi mennyt hyvin vielä ainakin muutaman päivän. 

Tykkäsin tarroista; näillä saa hauskat, kuvioidut kynnet helposti ja nopeasti ilman minkäänlaista piirtelyä ja maalailua. Noin 11€:n hinta on ihan ok kahden viikon kynsistä, tosin harvoin itse jaksan katsella samoja kynsiä niin kauan. Parin euron halpistarrat eivät kestä kynsissäni yhtä kauan, mutta huomattavasti edullisempina ovat paremmat tällaiselle vaihtelunhaluiselle.

2 kommenttia:

  1. Nuo kynsitarrat näyttää todella hyvältä ja pidän tuosta ruutukuviosta paljon! Tekisi mieli myös kokeilla tuollaisia. :)

    VastaaPoista
  2. Minäkin tykästyin tuohon kuvioon, vaikken normaalisti siitä oikein välitäkään! :)

    VastaaPoista