4.12.2012

Soap & Glory Glam-A-Lot

Minulla kävi tänään aika hyvä tuuri. Tiedättehän Viktor & Rolfin Flowerbombin? Käytin juuri loppuun viimeisen näytepakkaukseni kyseistä tuoksua, mikä suretti - Flowerbomb on ehdottomasti yksi lempituoksuistani, mutta en ole täysikokoista raaskinut ostaa, näytepakkauksia kun on kertynyt sieltä täältä. Luin jonkin aikaa sitten, että ihanan Soap & Gloryn Glam-A-Lot body spray on hyvä dupe eli vastine Flowerbombille. Ebaysta sprayn  voi saada reilulla kymmennellä eurolla. Vaikka Soap & Gloryn versio onkin kevyempi body spray eikä parfyymi, hinta on (opiskelijalle) huomattavasti parempi Viktor & Rolfin tuoksuun verrattuna.


No, onneksi en muistanut tehdä tilausta silloin kun ajattelin asiaa. Kävin tänään kirpparilla, ja voi, katsokaa mitä löysin!! Täysikokoinen (250ml) Glam-A-Lot, jota on suihkuteltu ehkä muutaman kerran! Silmät kiiluen nappasin tämän itselleni. Hinta? 1€. NIINPÄ. Tuoksu todellakin muistuttaa todella paljon Flowerbombia. Mausteisen vaniljainen tuoksu on naisellinen, muttei liian makea. Body Sprayksi pysyvyys on hyvä! Ihan vain koska pelkään tämän katoavan maailmasta, tilaukseen lähti jo yksi varapullo. Olisiko pitänyt ottaa kaksi?

Ps. Soap & Glory sanoo näin:
"A super sexy, warm, rich, racy, and veritably voluptuous fragrant body spray with fresh flowers layered on a woody, vanilla musk base."

3 kommenttia:

 1. Oletko sä haistanut sitä S&G:n Hand Food-voidetta? Kaikki hehkuttivat mm. sen tuoksua ja mä en tykännyt yhtään :/ Tuoksuukohan tämä samalta, tiedätkö? Tuo kuvailemasi tuoksu kuulostaa hyvältä! Ja mä rakastan Flowerbombia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mulla on myös se käsivoide, ja odotin kyllä aika paljon siltä tuoksulta, kun sitä tosiaan on hehkutettu paljon. Mun mielestä sen tuoksu oli ihan kiva, mutta ei mitenkään tajunnanräjäyttävä, mitä odotin : D Tämä Glam-A-Lot ei tuoksu samalta! Todella lähellä Flowerbombin tuoksua, joten jos siitä tykkäät, aika varmasti tykkäisit myös tästä : )

   Poista
  2. Oi, hienoa jos tuoksu ei ole sama :D Tätä täytyy siis kokeilla jossain vaiheessa!

   Poista