7.12.2012

The Yellow Stick

Haluan esitellä uuden ystäväni, keltaisen puikon.

Cococaren The Yellow Stick on sataprosenttinen luonnontuote. Valmistusaineita on yksi; kaakaovoi. Tuoksu on tietty sen mukainen, välillä tekisi mieli maistaa.. Tuskin se vaarallista olisi, mutta ehkä kuitenkin pitäydyn keittiössä säilytettävien kaakaotuotteiden nauttimisessa noin niinkuin suun kautta.


28g:n puikko maksaa iHerbissä noin euron. Ruuanlaittoon tarkoitettua kaakaovoita saisi aika varmasti vielä edullisemmin, mutta kätevässä muodossa olevasta voista maksaa mieluusti lisää noinkin pienen summan. Pakkaus ei mielestäni ole kuitenkaan kovin kätevä. Kaakaovoipötköä työnnetään pohjasta ylöspäin, ja suojana on kömpelö korkki.


Kaakaovoin on pitkään tiedetty pehmentävän ihoa tehokkaasti, ja sen runsaasti sisältämä E-vitamiini auttaa ihoa tuottamaan kollageenia ja kosteuttaa tehokkaasti. Voi sulaa ihon lämmöstä ja levittyy helposti. Käytän keltaista puikkoa kuiville alueille vartalolla, useimmiten hieron sitä kyynärpäihin, jotka kuivuvat talvisin inhottavasti. Raskaana oleville naisille kaakaovoi on oiva apu raskausarpien ehkäisyyn ja hoitoon!


Tässä muuten pientä vertailua.
Cococaren 28g:n puikko maksaa noin 1,10€ ja on puhdasta kaakaovoita.
Alla oleva The Body Shopin 75g Cocoa Butter Moisturising Stick maksaa 15,50€ ja kaakaovoi on incissä kuudentena. Pakkaus on joo ehkä kivempi, mutta minä kyllä pitäydyn luonnollisemmassa versiossani.
alin kuva täältä.

2 kommenttia:

  1. Hei mullakin on tämä! En vaan ole kovin ahkerasti osannut tätä käyttää, vaatii vähän hinkkaamista, että voi lämpenee ja sitä saa levitettyä. Ja pakkaus on, no, ei tosiaan kovin kätevä. :-) Mutta hinta-laatusuhde on kyllä kohdillaan!

    VastaaPoista
  2. Joo, suuremmille ihoalueille ei riitä maltti tämän levittämiseen, minä käytän vain oikeastaan kyynärpäihin ja polviin. Hintaansa nähden näppärä tosiaan :)

    VastaaPoista