19.12.2012

VS 2012

Huh kun ollut kiireiset pari päivää! Tulin eilen illalla vanhempieni luo joulunviettoon, ja lähtöä ennen sain juosta kaupungilla hoitamassa asioita pää kolmantena jalkana. Poikaystäväni jäi Jyväskylään vielä perjantaihin asti, ja nyt saan jännittää, tuleeko muutama paketti siihen mennessä ja ennen kaikkea, saako hän hakea ne puolestani.. Muutaman kerran olen saanut tapella pakettien noudon kanssa. Inhottavaa jos lähetys ehtii lähteä takaisin päin sen takia, ettei itse ole kaupungissa!

Toissailtana rentouduin ja katsoin vihdoin tämän vuoden Victoria's Secretin näytöksen. Oli Bieberiä, Rihannaa ja Bruno Marsia... ja tietenkin aivan ihania alusvaatteita. Hauskinta näytöksessä on kuitenkin mallien pelleilyt backstagella sekä haastattelut - pidän Victoria's Secretin leikkimielisestä ja hyväntuulisesta otteesta muotinäytöksiin. Mallit näyttävät terveiltä ja iloisilta, ja sitä on kiva katsella.


kuva hypejar.com

Tänään olen viettänyt koko aamupäivän paketoidessa lahjoja, ja ilta kuluukin piparkakkutaloja rakennellessa; neljä pitäisi saada valmiiksi perjantaihin mennessä! Kaikki tuntuvat nykyään vain valittelevan joulukiireitä, olenko oikeasti ainut, joka nauttii jouluvalmisteluista ihan oikeasti...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti