31.1.2013

Loppuneet: Tammikuu

Taas on aika käydä läpi kuluneen kuun loppuunkäytetyt tuotteet!


Tammikuun aikana sain tyhjennettyä 10 kosmetiikkatuotetta.


Otetaan ensimmäiseksi tämä SPAresourcen halpa vartalovoi. Kirjoittelin tästä aikaisemmin täällä, ja täytyy sanoa, että tämän purkin käyttäminen loppuun asti oli kovan työn takana. Koostumus muuttui nopeasti oudoksi, ja kummallinen haju vain vahvistui. Käytin suurimman osan jalkavoiteena, enkä kyllä ostaisi uudestaan.


The Body Shopin käsidesi mansikantuoksuisena kulki laukussa mukana koko elämänsä ajan, ja saa seuraajan aika varmasti sitten, kun muut vastaavat on käytetty. Tuoksu on vahva; aina käyttäessäni tätä joku kysyi, mikä tuo tuoksu on! Peittää siis aika kivasti desinfioivan alkoholin hajun. Body Shopilla on näitä kuudessa eri tuoksussa.Ultra Compact kynsilakanpoistoaine puolestaan on huono esimerkki yrityksestä peittää paha haju. Asetonin vahva käry sekoittuu keinotekoiseen omenan tuoksuun, lopputuloksena aivan kamala haju. En myöskään ymmärrä, miten joka kerta korkkia avatessa ainetta pääsee tipahtamaan käsille! Vaikka pulloa säilyttää pystyasennossa, sitä ilmestyy jostain korkkiin ja valuu siitä kivasti käsille avatessasi pullon. Kynsilakan tämä poisti kyllä ihan kiitettävästi. 


Nivean ihonpuhdistuslapuistakin olen tarinoinut aikaisemmin, joten ei nyt anneta paljon huomiota näille. Käytän kerran viikossa näitä tai Biorén vastaavia puhdistamaan nenän. Poistaa mustapäät repiessäsi lapun naamasta, en suosittele kuiva- ja herkkäihoiselle. Ihoon tarttuvista puhdistuslapuista ollaan montaa mieltä, minulla ne toimivat, joten käytän jatkossakin.


Cliniquen all about eyes peitevoide on jo sen ikäinen, että Clinique-teksti on kulunut pois ja jäljellä oleva voide hieman kuivahtanutkin, joten lähtee roskiin. Tämä peittää tummat silmänaluset todella hyvin, mutta ei ole ihan kevyimmästä päästä. Cliniquen tapaan, allergiaystävällinen tuote, ja käyttämäni sävy 01 oli minullekin tarpeeksi vaalea. 


L'Oréalin Superlinerista on myös kulunut jo tekstit pois! En ole käyttänyt tätä pitkään aikaan, löysin aikalailla vahingossa tämän kätköistäni kuivahtaneena. Tussimainen sivellinosa on taipuisa ja kapenee kärkeä kohden. Minä koen näin taipuisan eyelinerin vaikeasti hallittavana, koska sen kärki luisuu helposti ihan minne sattuu. Musta oli myös oikeasti musta, ei tosin syvin mahdollinen.


e.l.f.:n tone corrector peitevoide lentää turhautumiseni takia roskiin, vaikka tuotetta onkin vielä jäljellä. Tämä ei vain yksinkertaisesti peitä mitään - tuntuu iholla samalta kuin saman merkin sävyttävä kosteusvoide! Sävy Ivory on tarpeeksi vaalea, mutta minulle liian kellertävä. 


Aiempina kuukausina olen käyttänyt loppuun Cutrinin Repairism-sarjan muut tuotteet, viimeiseksi jäi hiusnaamio. En huomannut kovin suurta eroa tämän ja sarjan tavallisen hoitoaineen välillä. Annettuani naamion muhia hiuksissani vähintään vartin, se teki niistä pehmeät ja hieman sileämmät, mutta mikään ihmetuote tämä ei ollut. Sarjan muut tuotteet ilahduttivat enemmän. Aikaisempaa juttua mm. täällä.


L'Oréalin Triple Active Night on edullisista yövoiteista paras, mitä olen koskaan kokeillut. Tästä juttua täällä, ja kyllä vain, uusi odottaa jo kaapissa.


Viimeisenä Sephoran chocolate toffee body butter. Uhh, se tuoksu! Makean mieliteko tuntuu häipyvän sekunnissa kun nenänsä työntää tämän voiteen lähelle! Tuoksu todellakin on nimensä mukaisesti suklaatoffeinen, ja vahva sellainen. Jos makeantuoksuisista voiteista tykkää, tämä on kyllä ihan ehdoton. Vartalovoiksi tämä ei ollut ihan niin voimainen ja kosteuttava kuin toivoin, mutta kosteutti silti hyvin kuivimmatkin ihoalueet.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti