16.1.2013

Isadora Inliner Kajal 56 Blonde

Sunnuntaina harmittelin täällä Rimmelin Nude-kynän vaikeaa saatavuutta, ja heti seuraavana päivänä kävin kyselemässä Sokoksella kestävien vaaleiden eyelinereiden perään. Myyjäkin sanoi vedenkestävien vaaleiden sisärajauskynien olevan todella kortilla. Make Up Storella ja muistaakseni myös Chanelilla oli vaalea kynät, mutta ei vedenkestävinä. MUS:n kynä oli myös aivan liian keltainen. Isadoralta löytyi lähimpänä vaatimuksiani oleva kynä. Inliner Kajal 56 Blonde lähti kokeiluun hintaan 9,80€.
Isadoran Inliner Kajal ei ole vedenkestävä, mutta pysyy sisärajauksenakin yllättävän hyvin!  Vilkaisin tänään peiliin kolmisen tuntia meikkaamisen jälkeen ja rajaus oli paikallaan aivan samanlaisena kuin aamulla. Kynä liukuu vaivattomasti, ja on tarpeeksi pigmenttinen. Herkkäsilmäisenä kovat kynät, joita saa hangata viisi kertaa värin irti saamiseksi, ovat minulle aivan kauhistus.

Puhtaanvalkoinen sisärajaus näyttää mielestäni minulla liian kovalta, minkä takia halusin nimenomaan vaalean beigen sävyn. Luin joidenkin käyttävän tätä silmänrajausten lisäksi nude-huulien rajaukseen ja jopa peitevärinä pieniin ihon virheisiin. Ei hullumpi idea jos väri käy yhteen ihonvärisi kanssa, kynä nimittäin kestää iholla todella hyvin.

4 kommenttia:

 1. Joskus jos minusta tuntuu, että rajauskynä on liian kova, hengitän siihen lämmintä ilmaa, jotta se vähän lämpiää ja sulaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon tehnyt ihan samaa :D Myös hiustenkuivaajalla! Sillä olen lämmitellyt myös ripsentaivuttimia..

   Poista
 2. Jos kynä taas on liian pehmeä, se kannattaa laittaa ennen terotusta pakkaseen/jääkaappiin. Mulla on ton tyypinen sävy huulille. Käytän sitä välillä huulten rajausten alla.

  VastaaPoista