6.1.2013

Maybelline Color Whisper

Jes! Maybelline teki sen!

Olen Revlonin colorburst lip buttereiden suurkuluttaja. Niissä yhdistyvät huulipuna, -kiilto ja -voide, eli ovat toisin sanoen maailman helpoimpia huulipunia, jotka voi vain lätkäistä huulille ilman peiliä. Kuivien huulien kanssa taistelevana lip butterit ovat myös paljon miellyttävämpi vaihtoehto kuin tavalliset punat.

Revlon ei valitettavasti enää kuulu suomalaisten markettien meikkivalikoimiin, joten olen joutunut tilaamaan lip butterini ulkomailta. Nyt (yhtä edullinen) merkki, joka löytyy suomalaisistakin ruokakaupoista, on tuonut markkinoille oman versionsa näistä helpoista huulipunavoiteista, nimittäin Maybelline! 

Maybelline Color Whisper by Color Sensational löytyy 20:ssa sävyssä, ja lupaa seuraavaa:

Pure color pigments suspended in a weightless gel.
Get truly translucent gel color.
Sexy, soft, see through color.
No heavy waxes or oils.
Just a kiss of shine.

Lukemieni arvostelujen perusteella whisperit eivät kalpene ainakaan Revlonin lip buttereille, joten toivon todella paljon, että nämä tuodaan Suomenkin kauppoihin!

En oikein löytänyt kuvia nimien kera, joten tein itse. Kaikki kollaasien kuvat ovat Maybellinen omilta sivuilta maybelline.com.
Ihan ensimmäisenä ryntäisin kokeilemaan näistä sävyjä 10, 25, 55, 75 ja 85. Kirjoitan vaikka henkilökohtaisesti maahantuojalle kymmenensivuisen kirjeen, jotta nämä ilmestyisivät Suomenkin kauppohin.. On se kuitenkin aina kivempaa nähdä värit ihan livenä ennen ostamista. I want!

5 kommenttia:

 1. Mä oon kans nyt nämä huomannut ja haluaisin niin kokeilla ;((

  VastaaPoista
 2. Sormet ja varpaat ristiin että näitä saadaan Suomeenkin!

  VastaaPoista
 3. Heii, itsekin odotan näitä innolla Suomeen :) Mistä sivustolta oot muuten tilannu Revlonin lip buttereita?

  VastaaPoista
 4. Oletpas ajatustenlukija, juuri tuli ulos juttua Revlonin lip buttereista, kurkkaa ihmeessä! :) Ebaysta olen omani ostanut.

  VastaaPoista