22.1.2013

Nip+Fab Laser Fix in a Box

Tilasin pari viikkoa sitten äidilleni ylläriksi lookfantastic.comista Nip+Fabin Laser Fix in a Box -pakkauksen superhalvalla. Noin 40€:n pakkauksen lopulliseksi hinnaksi tuli 11,48€. Kun lookfantastic ei edes veloita postituksesta mitään, tämä kokeilu ei todellakaan tule kalliiksi! Joulun jälkeen kannattaa käydä läpi myös nettikaupat, lahjapakkauksia voi saada todella edullisesti. Tämän pakkauksen alkuperäinenkään hinta ei ole päätä huimaava, mutta samassa nettikaupassa näkyi olevan halvalla myös esimerkiksi Gatineaun, Compagnie de Provencen sekä Tigin pakkauksia. Tällä hetkellä parhaat ovat tosin taineet mennä jo päältä.


Pakkauksessa on ihoa kirkastava ja uudistava kuorintavoide Scrub Fix, joka sisältää mm. salisyylihappoa ja bambu-uutetta, ihon juonteita "täyttävä" Frown Fix, jonka aminohappojen ja portulakka(?)kasviuutteen luvataan silottavan ja kosteuttavan ihoa ja vähentävän juonteiden näkyvyyttä, sekä ihon sävyä tasoittava Pigmentation Fix, joka sisältää esim. C-vitamiinia ja oliivinlehtiuutetta.


Kirkkaan pinkissä pakkauksessa tullut setti näyttää niin houkuttelevalta, että tekisi mieli kokeilla itse! Uskon kuitenkin äitini hyötyvän näistä tuotteista enemmän, joten hän pääsee nyt testaajaksi. Vasemmalla olevan Scrub Fixin hinta erikseen ostettuna on lookfantasticilla 14,55€, keskimmäisen Frown Fixin hinta 13,25€ ja oikealla olevan Pigmentation Fixin hinta 20,59€. Koko pakkaus reilulla kympillä on siis aika iso säästö.


Tämän pikaesittelyn jatkoksi lupaan jonkinlaista arviota, kunhan äitini saa tämän käsiinsä...

Suomeen Nip+Fap -tuotteita saa tilattua lookfantasticin lisäksi ainakin asos.com sekä feelunique.com -nettikaupoista - ilman toimituskuluja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti