13.1.2013

Wanted: Rimmel Scandaleyes Waterproof Kohl Kajal in Nude


Olen etsinyt alarajaukseen vaaleaa (ei valkoista!) rajauskynää jo kauan. Tapojeni vastaisesti vedenkestävänä, jotta sisärajaus kestäisi kauemmin kuin puoli tuntia. Vaalea sisärajaus kirkastaa katsetta ja vie punaisuuttakin pois. En kuitenkaan ole koskaan oikein syttynyt puhtaan valkoiseen rajaukseen. 

Monien beauty gurujen kehuma Rimmelin Scandaleyes Waterproof Kohl Kajal sävyssä Nude on juuri sitä mitä etsin, ja vieläpä edullinen. Pienen salapoliisityön jälkeen totesin, ettei juuri sitä sävyä ole ilmeisesti tuotu Suomeen ollenkaan. No, lähdin etsimään netistä. Kaikista Suomeen toimittavista nettikaupoista mitä löysin, oli Nude loppu. En taida olla ainut, joka tämän haluaa. Kyllä osaa ärsyttää kun ei yhtä meikkikynää tunnu saavan mistään. Olisikohan tässä pätevä syy varata lennot Lontooseen, jossa en vieläkään ole käynyt ja pitkään halunnut...

7 kommenttia:

 1. Lumenella oli joskus hieman hohtava vedenkestävä nude rajausväri myynnissä. Mutta en ole nähnyt sitä kaupoissa enää pitkään aikaan. Itselläni sellainen on ja tykkään kovasti, kun se ei ole valkoinen, mutta se lievä hohto tekee rajauksesta vaaleamman ja luonnollisemman näköisen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi harmi! Pitää seuraavan kerran Lumenen Outlet-myymälässä käydessä kysäistä josko sitä vielä olisi.. :)

   Poista
  2. Juoksen heti lipastolle katsomaan mitä siinä kynässä lukee... "Lumene Natural Code Eye Dramatizer silmämeikkikynä värissä 12 Peach" ...uu, ja katsoppas "paraben-free" :D aina sitä oppii uutta.

   Ja löysin linkinkin: http://sokos.s-verkkokauppa.fi/webapp/wcs/stores/servlet/BrandiTuote/lumene-natural-code-eye-dramatizer-silmameikkikyna/149433/21406/21406

   Poista
  3. Oi ihanaa, kiitos linkistä! Toi on niin edullinen, ettei kokeilussa paljoa häviä! :) Tein muuten tänään aika samanlaisen löydön Isadoralta, laitan myöhemmin vähän esittelyä :)

   Poista
  4. Mulla on myös hyvin saman tapainen kynä GOSH:ilta, mutta siinä on glitteriä. Tässä Lumenen kynässä ei ole mitään kimalletta, kiiltoa ja hohtoa kylläkin. Ja ymmärrän, jos se ei ole tarpeeks kirkas jollekin muulle, mutta mä itse tykkään siitä, että se ei korostu mitenkään liikaa siitä silmän rajauksesta, vaan lisää just sen verran hohtoa, että silmä näyttää pikkuisen virkeämmältä. Mutta tuohon hintaan todellakin kannattaa kokeilla.

   Poista
 2. IsaDoran Blonde-kynä on vertaansa vailla inliner-osastolla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ostin eilen juurikin sen kynän! Vaikuttaa hyvältä, vaikka ei ihan kestävimmästä päästä olekaan:)

   Poista