17.2.2013

CoverGirl Clump Crusher = MaxFactor Clump Defy

Ei ole mikään uusi uutinen, että CoverGirl ja MaxFactor ovat saman valmistajan tuotoksia. Jenkeillä on CoverGirl, meillä eurooppalaisilla MaxFactor. Taisin jo aiemmin kirjoitella ja pohtia, milloin mäfä tuo markkinoille CoverGirlin LashBlast-sarjan uutuutta, Clump Crusher -ripsiväriä vastaavan version. No nyt sellainen on tullut. Pakkaus on entiseen tapaan samanlainen kuin CG:lla, väritys ja nimi tietty erilaiset. 

                         

kuvat covergirl.com & superdrug.com


Tiedän, että ollaan eri mantereilla, on eri hintataso, on erilaiset markkinat.. Mutta ihan oikeasti, CoverGirlin Clump Crusherin saa USA:ssa alle 6€:lla, MaxFactorin Clump Defy maksaa meillä 20€. Seriously?! Ja kyseessä siis on sama tuote eri nimillä. 19,90€ on mielestäni markettiripsarista liian paljon. Mäfän uutuuden ilmestyttyä kauppoihin ajattelin ottavani sen kokeiluun, mutta tuolla hinnalla, no way. Ihan periaatteesta ostaisin mieluummin jonkun muun saman hintaisen... Tai metsästäisin CG:n version jostain nettikaupasta.

Jos joku on ehtinyt kokeilla MaxFactorin uutuutta, kerrothan jooko onko se ihan oikeasti hintansa arvoinen!

2 kommenttia:

  1. Ebaysta kantsii muuten varmasti metsästää :) Mun mielestä 20€ markettiripsarista on kyllä jo aika järkyttävä hinta..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sieltä tosiaan vois löytyä! :) Laatikossa odottaa aika monta ripsaria käyttöön pääsyä, mutta jos tuo Clump Crusher tulee vastaan edullisesti, kai se on otettava kokeiluun... Markettimeikkien hinnat alkaa kyllä lähestyä jo selektiivistä kosmetiikkaa, mikä on tosi outoa. Kun ripsivärit alkaa olla 20€, valokynät 17€, meikkivoiteet 18€ ja yksittäiset luomivärit 12€, en yhtään ihmettele, että moni (markettimeikkejä suosiva) tilaa meikkinsä ulkomailta - tai maksaa hieman lisää ja ostaa meikkinsä "high-end"-merkeiltä.

      Poista