6.2.2013

For Valentine's Day

Hei kauniit!
Vaikka kynteni näyttävät vähän kurjilta tällä hetkellä, askartelin eräänä iltana muutamia kynsiä ystävänpäiväteemalla. Kun puolet kynsistä näyttää surkealta, ideointiin käytetään sitten niitä muita kynsiä.. Jos ensiviikon kynnet ovat vielä päättämättä, tässä muutama idea!


Cupcake-kynnet syntyivät dotting toolia käyttäen. Vaikka lopputuloksesta ei uskoisi, olen tehnyt jo aika monet kakkuset kynsiini - ehkä voisin seuraavalla kerralla kuvata prosessin vaihe vaiheelta. Kirsikat näyttävät tomaateilta ja viivat vähän vinksottavat, mutta jos lapsenomainen toteutus sopii joihinkin kynsiin, niin näihin. Punavalkoisiin sydänkynsiin lakkasin koko kynnen kahteen kertaan punaisella lakalla ja maalasin akryylimaalilla valkoiset sydämet (toinen kerros olisi ollut tarpeen).


Vasemman yläreunan kynsissä on pohjalla vaaleansininen kynsilakka, raidat tehty akryylimaalilla (väri sekoitettu itse) ja pälle tökätty fimo-kuva. Oikealla olevien kynsien pohjana on H&M:n vaaleanpunainen lakka, valkoinen raita tehty akryylimaalilla, johon strassit tuntuivat tarttuvan ihan hyvin. Glittersydän on tehty tutulla teippitempulla. Pieni pala (vähemmän tahmeaksi tehtyä) teippiä taitetaan kahtia ja taitospuoleen leikataan puolikas sydän. Teippipalan avatessa syntyy sabluuna, jonka avulla kynnelle on helppo maalata kuvio. Poista heti ennenkuin lakka kuivuu! Vasemman alareunan kynteen on tehty liukuvärjäys sienellä töpöttäen, vaaleanpunaiseen päähän laitettu vielä päälle glitterlakka.

Loppuun on pakko laittaa ihastuttava video siilityttöjen eli askartelevien TheSorryGirlsien DIY-video hauskoihin ystävänpäivälahjoihin! Myönnän, suurin syy heidän videoiden katsomiseen on still-kuvassa näkyvä hurmaava Harley-siili.
4 kommenttia:

 1. Voi miten söpösiä! Kuppikakkuideaa taidan vähän nyysiä ja kokeilen miten tuo onnistuisi geelillä toteuttaa :)

  VastaaPoista
 2. Harmi kun olen jo muuton vuoksi pakannut kaikki kynsilakat pois. Täytyy malttaa vielä muutama päivä ennenkuin pääsee kokeilemaan esim. liukuvärjäystä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. I feel you! Muuttamisessa inhottavinta on ehkä juuri se, että tarvitsisit aina jotain, mikä on jo pakattu...

   Poista