19.2.2013

Linkkivinkki - Cosmetic Calculator

Tiesittekö te jo tällaisesta nettisivusta?


Kyseisen nettisivun vasemmalta reunalta löytyy lista kosmetiikkamerkeistä, tyhjä kenttä koodille sekä calculate-nappula. Valitse kosmetiikkatuotteesi merkki ja syötä kenttään siihen painettu koodi (usein mustalla painettu 4-6 merkkiä) ja sivu näyttää, milloin tuote on valmistettu, ja onko se vielä käyttökelpoinen.

Täytyy sanoa, että uskoni muutamaan nimeltä mainitsemattomaan (krrööhöm thebos köhh jt) suomalaiseen nettikauppaan ei ainakaan vahvistunut. Olen saanut valmiiksi vanhentuneita tuotteita, joista valittaessani minun on käsketty sekoittamaan niitä lisää, hehhe :)

7 kommenttia:

 1. Äh, JT:ssä on vanhentunutta tavaraa myynnissä? Aika iso miinus. Täytyy varmaan tarkistaa omat tuotteeni sieltä (myös koko muu varastoni - taas), ihan varmuuden vuoksi. Ainakin Sally Hansenin huulirasva-asia oli sellaista kuin sen varmaan pitäisikin olla, mutta nuo Soap & Gloryn tuotteet ovat vähän, hmm, jänniä. Huulikiilto oli melko jämerää tavaraa, en sitten tiedä, kuuluisiko sen ollakin niin tahmeaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainiin, olen siis kuullut sivustosta. Tulee aina paha mieli siellä käydessä. :D En ehdi käyttää kaikkea ennen tuotteiden parhaita päiviä... Ja kosmetiikkaahan ei voi olla liikaa. Ei ole mahdollista. :D

   Poista
  2. Mulla oli positiivinen kuva JT:stä ennenkuin rupesin tarkastelemaan sieltä tulleiden meikkien valmistusvuosia. Tosin sieltä saamani Soap & Gloryt olivat ihan hyviä :) Ja aivan, eihän naisella voi olla liikaa kosmetiikkaa - niin kauan kuin se on käyttökelpoista ;)

   Poista
 2. Näin just kirppiksellä myynnissä Clarinsin meikkivoiteen, joka on jo laatuna lopetettu vuosia vuosia sitten ja pullon pohjassa oli valmistusvuosi 2003... Olis tehny mieli ostaa se vain siksi, ettei kukaan muu osta sitä ja oikeasti laita sitä kasvoilleen. Egh.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yhh tuntuu pahalta ajatellakin noin vanhojen mömmöjen lätkimistä naamalle. Kirppiksillä näkee muutenkin aika hauskoja asioita myynnissä, varsinkin kosmetiikan saralla. Käytetyt ripsarit ja eyelinerit on oiva tapa katkerille levittää vaikkapa silmätulehdusta eteenpäin :)

   Poista
 3. yh! pari vuottta sitten ostettuja tuotteita, niin tuolla lukee 1996 EEW !

  VastaaPoista