7.2.2013

LivBox Helmikuu

Nyt silmät kiinni jos oma boksi on vielä postissa!

Tänään tulleen Helmikuun LivBoxin teemana on selvästi ystävänpäivä; pinkkiä pinkkiä! 


Ensisilmäyksellä sisältö näytti aikaisempiin verrattuna pienemmältä - vain neljä tuotetta entisen viiden sijaan? Lappusen lukemisen jälkeen niitä onkin kuusi. Ja kyllä, muutama niistä on jälleen "ilmaisnäytteitä".


Kurkkaus laatikon sisään paljasti tällaisen näyn. Pinkki silkkipaperi sopii hyvin helmikuun teemaan, musta paperisilppu on ihan tyylikäs ratkaisu pehmusteeksi laatikon yleisilmettä ajatellen, mutta mustaa paperipölyä oli taas kerran ihan joka puolella.


Kaksi täysikokoista tuotetta, kaksi (=viisi) näytekokoista.Ne boxin "ilmaisnäytteet" ovat tällä kertaa nämä Olayn Regenerist-sarjan voiteet. On seerumi, täsmähoitovoide sekä yövoide. Sarjan kuorinnasta olen kuullut kehuja, harmi ettei siitä ollut näytettä. Luulen, että nämä sopisivat paremmin äitini kokeiltavaksi kuin minun.

3 Point Super Serum Ovh 28,90€ / 50 ml - 7 ml:n arvo 4,05€
3 Point Treatment Cream Ovh 24,90€ / 50 ml - 7 ml:n arvo 3,49€
Night Renewal Elixir Ovh 28,90€ / 50 ml - 7 ml:n arvo 4,05€

Essien vaaleanpunainen kynsilakka oli ihan kiva yllätys näin ystävänpäivän tienoilla, varmasti pääsee kynsille lähipäivinä. Essien lakat ovat hyviä, mutta mielestäni ainakin Suomessa ylihinnoiteltuja. Minun kynsilläni mikään Essien lakka ei ole pysynyt kovin kauaa.

Ovh 13,90€ / 14 ml

Tuoksunäytteet tuntuvat vähän jakavan mielipiteitä. Minä tykkään - pari tuoksua olen ostanut saatuani suihkutella rauhassa kotona näytettä. Kaupassa sadat tuoksut sekoittavat pään, ja kotiin päästyäni unohtuu, mitkä tuoksut pääsivät ranteille asti. John Gallianon Parlez-moi d'Amour -tuoksun näyte on ilahduttavan iso! Tämän kokoinen kulkee kätevästi laukussa mukana. Niin ja tykkäsin siitä itse tuoksustakin. Makea mutta raikas, ja todellakin naisellinen. 

Ovh 42,90€ / 30 ml - 10 ml:n arvo 14,30€


Viimeisenä tätä kuivan talvi-ihona kanssa kamppailevaa ilahduttanut täysikokoinen tuote. Edullinen We Care Iconin Love Story -vartalovoi lupaa kosteutusta kuivalle ja herkällekin iholle. Aika hyvä valinta kylmimmän kuukauden boxiin. Olen onnellisesti ohittanut We Care Iconin voiteet kaupassa minkäänlaista huomiota niitä kohtaan osoittamatta, mutta hei, tämä kertoo sisältävänsä 97 % luonnon raaka-aineita ja sopivan herkällekin iholle - korkea aika kokeilla!

Ovh 6,90€ / 200 ml


Helmikuun LivBoxin arvoksi tuli 46,69€.

4 kommenttia:

 1. Taidan olla ainoa, joka on vähän pettynyt tämän kuun boksiin... Kukkaistuoksuisia rasvoja en voi käyttää ja noi Olayn rasvat vetäsi mun naaman aivan kirkaanpunaiseksi. Anoa, josta tykkäsin (ja joka pelasti paketin) oli tuo Essien lakka. Ehkä ensi kuussa sitten taas on enemmän nappivalintoja. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Et varmasti ole ainoa. Minunkin mielestäni tämän kuun boxi oli hieman pettymys aikaisempiin verrattuna. Toinen täysikokoisista kun on kuitenkin "halpistuote", kaikki minikokoiset ilmaisnäytteitä joita saa kaupastakin ja niin, se toinen täysikokoinen eli essien kynsilakka olikin sitten vähän pelastus... Toivotaan, että ensi kuun laatikko sisältää jotain vaikuttavampaa!

   Poista
 2. Hihii, kiitos alun varoituksesta! :-) Mä sain haettua oman boksini vasta äsken. Olen vähän samoilla linjoilla, ensi-ihastuksen (pinkkiä ja Essien kynsilakka!) jälkeen ihan pieni pettymys. Voisivat välillä laittaa vähän arvokkaampiakin täysikokoisia tuotteita tai sitten vähän reilumman kokoisia näytteitä. Mulla oli muuten tuoksunäytteenä kolme minikokoista (1,2 ml) tuoksua. Toisaalta samapa tuo, en tuoksuja kuitenkaan voi käyttää, joten yritän etsiä niille uuden kodin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuntuu tosiaan että alku oli parempi, mietin silloin houkutellaanko tilaajia hienoilla bokseilla ja myöhemmin taso tulee laskemaan.. Toivottavasti maaliskuun laatikkoon on panostettu enemmän, LivBoxin fb-sivuilla on valiteltu sen verran, että ihme jos eivät tajua petrata! Ja se, että toiset saavat 10 ml:n tuoksun, toiset kolme ilmaista mininäytettä.. no, se suututti monia, ei mikään ihme!

   Poista