28.2.2013

Sigma Spa Brush Cleaning Glove - ylihintainen uunikinnas?


kuva sigmabeauty.com

Oletteko jo törmänneet tähän Sigman patenttia odottavaan uutuuteen?
Sigma Spa Brush Cleaning Glove väittää olevansa vallankumouksellinen väline meikkisiveltimien puhdistuksessa.


kuva sigmabeauty.com

Muovisessa kintaassa on erilaisia nystyräisiä pintoja, joita vasten siveltimet pestään ja huuhdellaan saippuan ja veden kanssa. Muovihanskan valmistaminen maksaa Sigmalle naurettavan vähän, ja myyntihinta tälle on 39$. Aika hyvä bisnesidea.kuva sigmabeautyaffiliates.blogspot.com

Olen nähnyt tästä sekä positiivisia että negatiivisia arvioita. Sigman sponssaamat bloggaajat ylistävät tätä meikkisiveltimien pesua nopeuttavana ja helpottavana välineenä, muut nauravat monen kympin uunikintaalle. Ihan kiva idea joo, mutta hinta on pielessä.

6 kommenttia:

 1. Näin ton yhtenä päivänä, kun selailin Instagramissa kuvia. Sillon ajattelin että jösses, toihan on pakko saada! Eipä kyllä enää ole mun pakko saada -listalla, hinta on vähän liian korkea... Jotenkin huvittavaa, miten tuo hinnan kipukynnys tulee niin usein vastaan monessa tuotteessa ja tavallaan "pilaa" hyvän tuotteen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, monella tuo jää ostamatta aika varmasti vain hinnan takia. Kiva olisi kokeilla, mutta kallis kumihanskaksi!

   Poista
 2. Ensin mäkin ajattelin että olisi kiva saada, mutta hinta.. Ihan hyvä että jää ostamatta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin olin ensin innoissani ja halusin päästä kokeilemaan! No, vaikka olisin opiskelijan sijaan multimiljönääri, jättäisin ihan protestina ostamatta :D On Sigma tainnut vähän innostua kasvaneesta suosiosta..

   Poista
 3. No ööh.. Tämä on varmaan samaa sarjaa sellaisten turhakkeiden kuin banaanikotelo tai brallet kanssa. Miksei niitä pensseleitä nyt voisi ihan perinteiseen tyyliin pestä? Plus tuo hinta?? Herranjestas sanon minä :D

  PS. Meinasin laittaa tuohon banaanikotelon seuraksi kananmunakeittimen mutta koska omistan sellaisen, en tunnusta sen olevan missään määrin turha. :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä just bongasin sun blogista ton Bralletin ja ahhah, ei pokka pysynyt :D Minähän en liiveihini tunge mitään ylimääräistä!
   Ps. Meillä on pari vuotta vanha kananmunankeitin kaapin perällä - käyttämättömänä laatikossaan... En osaa keittää mitään millään muulla kuin kattilalla!

   Poista