11.2.2013

Valentine's Day Face

Jos viettäisin ystävänpäivää maassa, jossa 14.2. on rakastavaisten Valentine's Day eikä ystävänpäivä, ja pääsisin vielä treffeillekin tuona päivänä, meikkaisin itseni ehkä tähän tapaan. En ihan ymmärrä kirkkaita pinkki-violetti-punaisia Valentine's Day -meikkejä, ei kai sellaisella sirkusnaamalla mihinkään ekoille treffeille mennä? Tein siis neutraalin, romanttisen meikin, joka ei vie huomiota kasvojen luonnollisista piirteistä ja sopii aika moneen menoon.


Pohjaan käytin Diorin Diorskin Nude -meikkivoidetta sävyssä 020 tuomaan iholle tasaisemman, mutta luonnollisen ja hehkeän värin. Tummat silmänaluset peitin Make Up Storen Cover all Bluella, ja sen päälle sekä muihin varjokohtiin käytin vaaleaa Maybellinen mineraalipeitevoidetta sävyssä 02 Natural.


Kulmia täyttelin Etude Housen kulmakynällä, jonka muodosta ja koostumuksesta tykkään paljon! Päälle laitoin HM:n kulmageeliä pitämään karvat paikoillaan. Koska olen tällä hetkellä tosi tosi vaalea, käytin kasvojen varjostukseen Nyxin Taupe-poskipunaa. Vaalea kylmänruskea on vaaleaihoisille todella hyvä varjostusväri. Poskille laitoin Nyxin voidemaista Natural-poskipunaa, joten oikeasti puuteroin vasta sen jälkeen, vaikka Rimmelin Stay Matte näkyy jo ylempänä. Poskipäille, kulmaluille ja nenänvarteen laitoin Revlonin mineraalikorostuspuuteria.Sitten silmiin. Tein pohjan Maybellinen Color Tattoolla ja Nyxin Jumbo Eye Pencilillä. Color Tattoo sävyssä Pink Gold on kaunis, hohtava, vaalean pinkki. Levitin sitä koko liikkuvalle luomelle ja hieman luomivakoon asti. Nyxin Jumbo Eye Pencil sävyssä Cottage Cheese on hohtava "frosted"-versio siitä kaikista suosituimmasta Milk-sävystä. Sillä pohjustin silmän sisänurkan, vetäen väriä myös silmän alarajaan. Rajasin ripsien tyven (vain ylhäältä) tummanruskealla Lumenen rajauskynällä ja pehmensin kynäsiveltimellä, koska halusin kovan mustan rajauksen sijaan pehmeän, utuisen mutta tumman rajauksen.

Harmittaa, että värit näyttävät kuvissa todella kylmiltä ikkunasta heijastuvan sinertävän valon takia! Kädelle swatchattuna näet sävyt paremmin! Cottage Cheese -kynän päälle tuli virgin ja koko luomelle Pink Goldin päälle sin. Ulkonurkkaan siniä tummempi toasted. Luomivaon varjostukseen käytin kahta mattaruskeaa; ensin naked, sen päälle buck.
Edelleen hurjan sinertävä kuva! Levitin sekä ylä- että alaripsiin Cliniquen mustaa high impact -ripsiväriä ja ylös laitoin muutamia lyhyitä irtoripsitupsuja tuomaan vähän tuuheutta.
Huulille valitsin Rimmelin karkintuoksuisen ja -makuisen huulikiillon oikein hyvin teemaan sopien ;) Vaikka kiilto ei kestä huulilla kauaa, sen levittämiseen ei tarvitse peiliä, ja tuubi näyttää tavalliselta huulivoiteelta. En tiedä muista, mutta minä en mielelläni ala korjailemaan huulipunaa julkisilla paikoilla muiden katseiden alla. Tämän voi huoletta sipaista huulille parissa sekunnissa!


Valmis!


Niin ja kynsiin tietty helmikuun LivBoxissa tullut Essien Lovie Dovie -lakka ;)

2 kommenttia:

 1. Kaunis meikki! :)

  Cottage cheese näyttää tosi hyvältä, mä olen vähän arponut Milkin oston suhteen, mutta taidankin mieluummin hankkia tuon. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :)

   Molemmat, Milk ja Cottage Cheese, ovat mielestäni hyviä! Milkiä käytän lähinnä kirkkaiden värien pohjalla, Cottage Cheesea luonnollisten shimmerien - joita käytän paljon.. Lähtevät kyllä yksinään liikkeelle ainakin minulla, eli vähän pakko puuteroida jollain!

   Poista