23.2.2013

Wet n Wild The Fergie CenterStage Collection: On Edge Créme Liner


Joku voi ehkä muistaa, että viime vuoden puolella haikailin Wet n Wildin Fergie-malliston perään ja toivoin kovasti, että se saataisiin myyntiin myös Suomeen. Ilouutisia Wettis-faneille; Fergie CenterStage Collection -tuotteita tulee kuin tuleekin myös meille Suomeen!


Esittelen tämän kuun puolella muutamia kokoelman tuotteita, myyntiin ne tulevat huhtikuun lopussa Seppälöihin sekä pretty.fi ja nelly.com -verkkokauppoihin.

Ensimmäisenä tartuin kokoelman On Edge -voidemaiseen silmänrajausväriin. Väri on kierrekorkillisessa lasipurkissa ja pakkauksessa tulee mukana rajaussivellin. Värejä on saatavilla kaksi; musta Little Black Dress (kuvissa alla) ja ruskea Cocoa Riche.


 Koska On Edge muistuttaa todella paljon Maybellinen suosittua Eye Studio Lasting Drama geelirajausväriä, otin Maybellinen swatchiin Wettiksen rinnalle erojen näkemiseksi. Värit tulevat samantapaisissa purkeissa ja molempien mukana on sivellin. Myös hinnan puolesta ollaan samoilla suunnilla, Fergien nimikkorajaus on Maybellinea muutaman euron edullisempi.Vasemmalla Fergie for Wet n Wild, oikealla Maybelline Lasting Drama.

Kuten kuvasta näkee, Fergien On Edge on hieman lämpimämpi musta kuin Maybellinen Intense Black. Väri on myös huomattavasti pehmeämpi ja levittyy vaivattomammin, joten sillä saa helpommin aikaiseksi tarkat ääriviivat ja ohuemman rajauksen.


Fergie for Wet n Wild taas vasemmalla, Maybelline oikealla.

(Tarkensin hienosti vain vasemmanpuolisiin Wettiksiin molemmissa kuvissa! Onneksi tärkeimpiin!) 

Kun ostin Maybellinen rajausvärin, mukana tullut sivellin jäi aikalailla käyttämättä. Olen tottunut tekemään rajaukset litteällä, viistoon leikatulla siveltimellä tai vaihtoehtoisesti todella, todella kapealla kynäsiveltimellä. Wettiksen rajausvärin mukana tullut sivellin on samankokoinen kuin Maybellinen, mutta aavistuksen litteämpi eikä yhtä pyöreästi leikattu. Paksun rajauksen sillä saa aikaan oikein kätevästi, mutta ohuiden rajausten ystävänä korvaan siveltimen kapeammalla.


Kun sen rajauksen on sinne luomelle saanut, se myös pysyy siellä! Peliaikaa on kyllä jonkin verran ennen kuin väri kuivuu paikalleen, joten täydellistä viivaa ei tarvitse saada aikaan yhdellä vedolla. Myönnän, että suhtauduin aluksi epäilevästi tämän "long-lasting & waterproof" -lupauksiin, mutta tämä kestää vähintään yhtä hyvin kuin Maybellinen geelirajaus, jota mainostetaan 24 tuntia kestävänä! Sain pestä käteni aika monta kymmentä kertaa ennen kuin sain mustan värin käsistäni pois. Silmistä poistan rajauksen Bioderma Crealine H20:lla - ja hyvin lähtee!

Vinkki! Geelirajauspurkit kannattaa säilyttää ylösalaisin. Kosteus painuu alaspäin, joten kun purkki on väärin päin, kosteus pysyy tuotteen pinnassa.

The Fergie CenterStage Collectionin On Edge- rajausvärin hinta on noin 8,95€, ja kuten alussa mainitsin, kauppoihin tämä tulee huhtikuun lopussa.

- Tuote on saatu blogin kautta -

2 kommenttia:

 1. Kiitos vinkistä, taidan kääntää geelilainerit ylösalaisin :)

  Tuon voisikin hankkia seuraavaksi, mulla on Maybelline tällä hetkellä, mutta se alkaa pian jo olla vähän turhan kuivassa kunnossa. Siinä on kyllä pysyvyys kohdallaan; yleensä juhlien jälkeen mulla on edelleen seuraavana aamuna rajaukset tallella jostain kumman syystä.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon huomannut saman :D Jos ei kotiin kömpiessä rajauksen huolellinen poisto ole ekana mielessä, ne paistaa silmissä vielä aamullakin...

   Kannattaa tosiaan kääntää kaikki geelilinerit ja myös muut voidemaiset värikosmetiikat ylösalaisin! Maybellinen Color Tattoot muuten näyttävät mun mielestä kivemmilta juuri väärin päin, ehkä tätä on ajateltu :P

   Poista